Reklam Bannerı

Hangi tableti seçmeliyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Thebhz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Thebhz

Yeni Başlayan
Ağalar şu 3 tablet arasında kaldım

iPad Air (m3)
Samsung tab s10+
Xiaomi pad 7 pro

Oyun oynarım,ders çalışırım,not alırım ve gündelik işlerimi yaparım.Benim için performans ve uzun süre kullanım ömrü önemli.

NOT:iPad almaya hevesliyim

Performans ve uzun ömürlü olacak ise tavsiyem iPad Air (M3) ya da (M2) olur.
Xiaomi Pad 7 Pro ve Air M3'ün fiyatları ilerde düşer. Çıkış fiyatından almak mantıklı değil.
Ayrıca Xiaomi Pad 7 Pronun özelliklerine göre çıkış fiyatı iyi değil. Onu listeye bile almayın. 20K civarında bakılabilir belki.
Büyük ekran lazım ise Samsung, iPad uygulamaları lazım ise Apple. Oyun için oynadığınız oyuna göre samsung ekranı aşırı büyük gelebilir 11 inç daha ideal olabilir.
Daha düşük bütçede Xiaomi Pad 7 veya iPad 11. Nesil de tercih edilebilir.
Ama 5-6 sene kullanırım diyorsanız iPad Air daha mantıklı.
iPad Air M3 ü öğrenci indirimi fiyatı ile almaya çalışın. Kalem de ucuza gelebilir o şekilde belki.

Son düzenleme:
iPad kalemini seviyorsan iPad Samsung kalemini seviyorsan Samsung. Ekran 120hz ve oled olması önemliyse Samsung IPS 60hz panele tamam diyorsan iPad. 9300+ yeterli değil dersen M3. Xiaomiyi değerlendirmeye almadım Samsung daha iyi geldi ekran ve kalem konusunda, bir de tablette daha eski ve deneyimli.

Ağalar şu 3 tablet arasında kaldım

iPad Air (m3)
Samsung tab s10+
Xiaomi pad 7 pro

Oyun oynarım,ders çalışırım,not alırım ve gündelik işlerimi yaparım.Benim için performans ve uzun süre kullanım ömrü önemli.

NOT:iPad almaya hevesliyim
En güçlüyü arıyorsan cevap zaten belli.

Pad 7 Pro'nun kalemini nereden bulacaksın? Ben kalemi veriyorlar mı satıyorlar mı bir türlü öğrennemedim.

Tab S10 Plus herhalde ekran olarak en iyisi. Bence en dengeli ürün bu.

iPad'in olayı işletim sistemi, bunun getirdiği uygulama desteği bunun yanı sıra tabii ki M3. Aslında iPad Air'in ekranı daha iyi olsa ona daha yakın olunabilirdi ama bence ekran eksi.
Bir denge tutturman gerekiyor.
iPad'a ayrıca kalem masrafını da eklemen gerekiyor sadece kendi fiyatını hesaplama.

Bir de önemli bir detay. Apple'ın kalem ucu sert, Samsung'un yumuşak. Bir şekilde mağazada denemeni tavsiye ederim.

Geri