Reklam Bannerı

Hangi Telefon?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furkan

Keşifçi
Selamlar Murat,

öncelikle forumun hayırlı olsun.
Telefon almam gerek en yakin zamanda. Şimdiye kadar Samsung kullanıyordum. Fakat bu sefer ıphone kullanmak istiyorum. Macbookumda var.
Fakat Iphone 16 pro max ile s24 ultra ile arasinda seçim yapicam. S25 ler cikacagi için heralde fiyatlar biraz düştü s24 ultra 1000 euroya satiliyo. 16 pro max ise 1450 euro. Bu fiyat farkına deger mi 16 pro max? Ben alıp gittiği yere kadar kullanan birisiyim. Değiştirme niyetim yok yani hemen. Yoksa bu fiyat farki cok dersen direk s24 ultra al gec daha mi iyi olur dersin? Teşekkür ederim şimdiden cevabın için.

Yani malzeme kalitesi iphoneda daha iyi diyosun ve görünüş. Ama kalite derken biraz açabilir misin. Ne açıdan kalite olarak daha önde s24 ultra 16 promaxe göre
Kullanıcı deneyimi olarak ios çok kasıntı. Samsung gerek kamera gerek performansıyla seni daha çok tatmin edecektir. Şahsen ben estetik hastası olduğum için ıphone11 pro kullanıyordum bi ara pili ölmese daha kullanırdım.

S24Ultra Kullanıyorum. Ne söyleyeyim kamerasi beni tatmin etmedi, hele düşük ışıkta. İkisinin kamerasi da oldukça tatmin eder seni hangisini alırsan rahatsiz olmazsın diye düşünüyorum. Hazır macbook'un da varmış.

Selamlar Murat,

Telefon almam gerek en yakin zamanda. Şimdiye kadar Samsung kullanıyordum. Fakat bu sefer ıphone kullanmak istiyorum. Macbookumda var.
Fakat Iphone 16 pro max ile s24 ultra ile arasinda seçim yapicam. S25 ler cikacagi için heralde fiyatlar biraz düştü s24 ultra 1000 euroya satiliyo. 16 pro max ise 1450 euro. Bu fiyat farkına deger mi 16 pro max? Ben alıp gittiği yere kadar kullanan birisiyim. Değiştirme niyetim yok yani hemen. Yoksa bu fiyat farki cok dersen direk s24 ultra al gec daha mi iyi olur dersin? Teşekkür ederim şimdiden cevabın için.
Macbook kullandığın için iphone 16 pro max lakin arada 450$ lık bir fark yok

8 Elite işlemcili bir telefon almanı tavsiye ederim uzun ömür için. S25 Ultra geliştirmelerle gelirse onu alabilirsin. Bunların dışında eğer ülkende varsa Vivo X200 Pro alabilirsin. Başka hangi telefonlar var aynı fiyat bandında

S24Ultra Kullanıyorum. Ne söyleyeyim kamerasi beni tatmin etmedi, hele düşük ışıkta. İkisinin kamerasi da oldukça tatmin eder seni hangisini alırsan rahatsiz olmazsın diye düşünüyorum. Hazır macbook'un da varmış.
Sensörleri büyütmemekte ısrar ediyorlar sonucu da bu oluyor

S24 Ultra Al Geç Derim Sonra Neden 16 Pro Max Almadımda Demessin Hem Çok Daha Ucuz Hemde 16 Pro Maxden Eksik Yanı Pek Yok

S24 Ultra Al Geç Derim Sonra Neden 16 Pro Max Almadımda Demessin Hem Çok Daha Ucuz Hemde 16 Pro Maxden Eksik Yanı Pek Yok
Hakli olabilirsin ama simdiye kadar Samsung kullandığım için bu sefer Iphone denemek daha aklıma oturdu. En azından o ukte kalabilirdi samsung yine alsam. Tabi onuda kullanirdim hic bir sıkıntı olmazdı. En azından denerim. Bir daha hangisinle kesin devam etmek istediğime karar vermiş olurum veya hangisi daha hoşuma gittiğini. Kıyaslama fırsatı bulurum bir de.

Selamlar Murat,

iPhone 16 pro Max almanı tavsiye ederim.

Geri