S24+ mu tercih edersin 14t pro muBen YD güvenmediğim için s24+'ın 37 bine kadar düşmesini bekler onu alırdım sıfır. Olarak, onun dışında yurtiçi 14T pro da alınabilir bütçene de uygun. Daha düşmek istersen S24FE'ye düşebilirsin, küçük arıyorsan s24 256 GB 35 bin lira. iPhone 14 plus diğer bahsettiğin telefonların yanında düşük kalıyor o alınmaz bence. Yd gitmek istersen de Xiaomi 14 ultra iyi bir tercih, yine düşürmek istersen Xiaomi 13 ultra ile arasında çok bir fark yok onu da alabilirsin.
Bunların içerisinden (beklentilerine göre) seni tatmin etmeyecek olan cihaz yok. Ben yd cihaz tercih etmezdim, güven meselesi fakat tercih edip de çok uzun süreden beri sıkıntısız kullananların sayısı da az değil. Ben Samsung cihaz tercih ettiğim için s24+ alırdım fakat, hem fiyatının daha düşük olması hem depolama seçeneklerinin daha geniş olması, donanım olarak da daha üst olması sebebiyle 14T Pro da tercih edilebilir. Kamera sensörü olarak daha iyi 14T pro fakat yazılım o kadar iyi çalışmayabiliyor bazen. Yine işlemci olarak da 9300 özellikle gpu gücünde 2400'den daha iyi. Fark edilir derecede midir bilmiyorum ama donanım olarak bir avantajı var 14t Pronun.S24+ mu tercih edersin 14t pro mu
14 ultra uzun kullanımda memnun edermi
Genel anlamda 14tpro için gayet iyi diyorlar ama çok uzun zamandır samsung kullanıyorum ve oneUI çok beğeniyorum gönlüm s24+ yanaBunların içerisinden (beklentilerine göre) seni tatmin etmeyecek olan cihaz yok. Ben yd cihaz tercih etmezdim, güven meselesi fakat tercih edip de çok uzun süreden beri sıkıntısız kullananların sayısı da az değil. Ben Samsung cihaz tercih ettiğim için s24+ alırdım fakat, hem fiyatının daha düşük olması hem depolama seçeneklerinin daha geniş olması, donanım olarak da daha üst olması sebebiyle 14T Pro da tercih edilebilir. Kamera sensörü olarak daha iyi 14T pro fakat yazılım o kadar iyi çalışmayabiliyor bazen. Yine işlemci olarak da 9300 özellikle gpu gücünde 2400'den daha iyi. Fark edilir derecede midir bilmiyorum ama donanım olarak bir avantajı var 14t Pronun.
O zaman bana göre de s24 plus almalısın. Arayüz ve kullanış önemli.Genel anlamda 14tpro için gayet iyi diyorlar ama çok uzun zamandır samsung kullanıyorum ve oneUI çok beğeniyorum gönlüm s24+ yana
Hocam yeni bir tanıdık iphone 13 pro satıyor 34 e alınırmı sence iphone kullanmadım hiç denemekde isterimO zaman bana göre de s24 plus almalısın. Arayüz ve kullanış önemli.
Ben olsam almam, canın istiyorsa alabilirsinHocam yeni bir tanıdık iphone 13 pro satıyor 34 e alınırmı sence iphone kullanmadım hiç denemekde isterim