S24 Ultra, Mi6 Kullanıyorum. S24un kamerası nedense tatmin etmiyor bazı zamanlarda ama ısınmayla alakalı fazla birşey yaşamıyorum. Arayüz de hızlı tabii malum. Kamera dışı memnunum gibi.
A16, A17 Pro Apple'ın ürettiği kötü işlemcilerden. A15'in üstüne çok koyamadılar. Pil testinde A18 Proya kadar iphone 13 Pro Max daha fazla ekran süresi veriyorduİphone 14 Pro kullanıyorum. Isınma dışında şikayetim yok. Memnunum. Biraz daha az ısınsa konforlu kullanıcam. Yazın çok rahatsız ediyor. Kışın problem yok.
Kişisel kullanımda bir problem yok sadece oyunda bu problemle karşılaşıyorum. Bir de 4k 60 fps güneş altında video çekerken de gereksiz fazla ısınıyor.A16, A17 Pro Apple'ın ürettiği kötü işlemcilerden. A15'in üstüne çok koyamadılar. Pil testinde A18 Proya kadar iphone 13 Pro Max daha fazla ekran süresi veriyordu
Hocam reset atma nasıl oluyorSelamlar 12t xiaomi kullanıyorum. Arada reset atıyor başka bir sorun ile karşılaşmadım.
Bende X6 pro kullanıyorum ısınma sorunu dışında başka hiçbir sorun yaşamadım yazın çok ısınıyor özellikle ama diğer zamanlar çok dert edecek kadar olmuyor bence gayet iyi telefon çok hızlıPoco X6 Pro kullanıyorum kendi kendine mobil veri kapatıyor 30 derece de throttle yiyor aşırı ve çabuk ısınıyor bu cihazdan nefret ettim