Reklam Bannerı

Hangi telefonu kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Samsung Galaxy A12 Nacho Kullanıyorum 3 Yıldır İşimi Görüyor Animasyonları Kapatınca Daha Hızlı Oldu Ve Donma Kasmada Yok Kamerasıda Gayet Güzel Gün Işığında

S24 Ultra, Mi6 Kullanıyorum. S24un kamerası nedense tatmin etmiyor bazı zamanlarda ama ısınmayla alakalı fazla birşey yaşamıyorum. Arayüz de hızlı tabii malum. Kamera dışı memnunum gibi.

S24 Ultra, Mi6 Kullanıyorum. S24un kamerası nedense tatmin etmiyor bazı zamanlarda ama ısınmayla alakalı fazla birşey yaşamıyorum. Arayüz de hızlı tabii malum. Kamera dışı memnunum gibi.

S24 Ultra konusuna beklerim.

İphone 14 Pro kullanıyorum. Isınma dışında şikayetim yok. Memnunum. Biraz daha az ısınsa konforlu kullanıcam. Yazın çok rahatsız ediyor. Kışın problem yok.

İphone 14 Pro kullanıyorum. Isınma dışında şikayetim yok. Memnunum. Biraz daha az ısınsa konforlu kullanıcam. Yazın çok rahatsız ediyor. Kışın problem yok.
A16, A17 Pro Apple'ın ürettiği kötü işlemcilerden. A15'in üstüne çok koyamadılar. Pil testinde A18 Proya kadar iphone 13 Pro Max daha fazla ekran süresi veriyordu

A16, A17 Pro Apple'ın ürettiği kötü işlemcilerden. A15'in üstüne çok koyamadılar. Pil testinde A18 Proya kadar iphone 13 Pro Max daha fazla ekran süresi veriyordu
Kişisel kullanımda bir problem yok sadece oyunda bu problemle karşılaşıyorum. Bir de 4k 60 fps güneş altında video çekerken de gereksiz fazla ısınıyor.

Realme GT2 Pro. Genel olarak memnunum zamanının en f/p cihazıydı , ancak bataryanın 1.5 yılda ciddi performans kaybetmesi ve kronik yeşil çizgi sorunundan dolayı cihazdan soğumaya başladığımı söylemem lazım

Poco x6 pro 5G , Hyper OS işletim sistemi dışında telefondan memnunum , hyper os bazen çok yoruyor insanı en basitinden zil sesi ayarlamak için bile mağazaya girip zil seslerini xiomi themes üzerinden denemem gerekiyor

S22 Ultra kullanıyorum telefondan çok oyun oynamıyorum ama oynadıgımda hızlı ısınıyor ve bazı fotoğraflar ve gece videolarında gerekeiz gren oluyor otomatik modda onun harici güzel cihaz

Poco X6 Pro kullanıyorum kendi kendine mobil veri kapatıyor 30 derece de throttle yiyor aşırı ve çabuk ısınıyor bu cihazdan nefret ettim
Bende X6 pro kullanıyorum ısınma sorunu dışında başka hiçbir sorun yaşamadım yazın çok ısınıyor özellikle ama diğer zamanlar çok dert edecek kadar olmuyor bence gayet iyi telefon çok hızlı

Realme GT 2 8/128 kullanıyorum birkaç ay öncesinde GT 2 pro'yu 13k'ya kaçırınca bu fiyatlar yerinde durmaz diyerek 12k'dan almıştım şuan bakınca acele etmişim biraz pişmanım ama telefonda yapamadığım hiçbir şey yok oldukça akıcı canlı bir telefon pil ekran kamera vs her yönden tatmin ediyor.

Geri