Evet tek tek toplama daha külfetli olduğunun farkına vardım 20 ile 30k arasında bir bütçe var şuandaBazı Youtube kanallarının video olarak yayınladığı indirimler oluyor, onlar tek tek toplamaya göre daha uygun oluyor genellikle. Toplama sistemlerin çoğunluğu tek tek toplamaktan daha pahalı. Ama tek tek toplarken de indirimli fiyattan almak için bir süre beklemen gerekebiliyor. Bütçeni söylersen ona göre f/p sistem önerisi alırsın, yoksa her fiyatta fp sistemler var
Ekran kartı üreticisi fark eder mi yoksa her model uygun mudur? Nvidia veya AMD (Intel) fark ediyor kimi kullanıcıya.Evet tek tek toplama daha külfetli olduğunun farkına vardım 20 ile 30k arasında bir bütçe var şuanda
Benim için farketmez AMD hiç kullanmadım şuanda gtx 1650 super var bende genel manada memnunum o karttan.Ekran kartı üreticisi fark eder mi yoksa her model uygun mudur? Nvidia veya AMD (Intel) fark ediyor kimi kullanıcıya.
Benim için farketmez AMD hiç kullanmadım şuanda gtx 1650 super var bende genel manada memnunum o karttan.