Reklam Bannerı

Honor 200 almalı mıyım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sado28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sado28

Yeni Başlayan
Batarya ve kamerayi önemsiyorum ayrica nadirende olsa oyun oynadığımda beni uzmeyecek bir telefon ariyorum 20bin civari butcem var rahatca a55 mi almaliyim yoksa 21-22 ye honor 200 mu alayim

Honor 200'ün 256 olanı 17 bine satılıyor. Bence 512'yi 21 - 22ye almak çok mantıklı değil çünkü biraz daha yukarı çıksan S24 FE 128 alınıyor.

A55 mi Honor 200 mü sorusu tartışılır. İkisi de alınabilir. Samsung'un güncelleme, Honorun kutu adaptörü avantajı var.

Eğer Hepsiburada üzerinden alacaksan satış ortaklığı bağlantısı. Uygulamadan herhangi bir alışveriş yaparsan komisyon kazanırım.

21-22'ye çıktıysan s24fe almalısın diye düşünüyorum. Honor 200 alacaksan 8/256 al çok daha uygun fiyatı. A55 ise honor 200 varken biraz zayıf kalıyor. Oyun oynadığında 7 gen 3 17 bin liraya üzmez 22 bin liraya bence yetersiz biraz

Dostum ayni durumdayım anladigim kadariyla sen benim gibi oyun derdin yok. Benim icin 128 cok buyuk sorun değil o yuzden s24fe 128 cok cok mantikli hem islemcisi cok guclu hem kamera cok iyi hem 7 yil guncelleme trk sıkıntı 128 seni bozabilir. Eger sıkıntı yok diyosan al gec derim. Yok olmaz dersen h200 al rahat rahat kullan

Honor 200'ün 256 olanı 17 bine satılıyor. Bence 512'yi 21 - 22ye almak çok mantıklı değil çünkü biraz daha yukarı çıksan S24 FE 128 alınıyor.

A55 mi Honor 200 mü sorusu tartışılır. İkisi de alınabilir. Samsung'un güncelleme, Honorun kutu adaptörü avantajı var.

Eğer Hepsiburada üzerinden alacaksan satış ortaklığı bağlantısı. Uygulamadan herhangi bir alışveriş yaparsan komisyon kazanırım.
Benim icin 128 sorun olusturur cok fazla dosya pdf fotograf video v.s. Sakliyorum ve batarya da on planda benim icin honor 200 almam mantikli midir yani 20binim varsa 21bine cikip almaktan bahsediyorum bu sartlarda bir alternatif oneriniz varsa bilmek isterim max 22 bin olsa benim icin daha rahat olur

Benim icin 128 sorun olusturur cok fazla dosya pdf fotograf video v.s. Sakliyorum ve batarya da on planda benim icin honor 200 almam mantikli midir yani 20binim varsa 21bine cikip almaktan bahsediyorum bu sartlarda bir alternatif oneriniz varsa bilmek isterim max 22 bin olsa benim icin daha rahat olur
8/256 olarak 16.799₺'ye alırsan çok daha fiyat performans olur. Depolama ihtiyacın varsa yine 512 alabilirsin. Dengeli bir ürün honor 200

Senin bileceğin iş. Amiral segmentte olsak hiç düşünmeden 512 derdim. Bu bütçede ya direkt 30a çıkmak ya da çok zorlamamak gerek ama diyorsın ki ben verebilirim, o zaman 512 de olur

Batarya ve kamerayi önemsiyorum ayrica nadirende olsa oyun oynadığımda beni uzmeyecek bir telefon ariyorum 20bin civari butcem var rahatca a55 mi almaliyim yoksa 21-22 ye honor 200 mu alayim
Honor 200 fiyatına göre güzel bir cihaz.A55 e göre daha güçlü bir işlemciye sahip.

merhabalar bende honor 200 almayı düşünüyorum fakat bu yazılım konusu kafamı çok kurcalıyor. yazılım güncellemesi gelmezse ne gibi sıkıntılar yaşarız?

merhabalar bende honor 200 almayı düşünüyorum fakat bu yazılım konusu kafamı çok kurcalıyor. yazılım güncellemesi gelmezse ne gibi sıkıntılar yaşarız?
Yazılım güncellemesi gelmezse herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Yazılım güncellemesi veriyor honor daha önceki telefonlarına verdiği gibi. 2-3 sene falan Honor 200 de. Sadece yeni bazı özellikler geliyor telefona ki bence önemi az olan özellikler onları alamıyorsun güncelleme ömrü sona erdikten sonra

Android sürümünü falan alabiliyor muyuz? güvenlik açığı falan olur mu çok?
10 senelik note 5 kullanıyorum ikinci telefon olarak bence güvenlik açığı yok. Android sürümü yazdım 2-3 sürüm alabilirsin o kadar da güvenlik güncellemesi alırsın.

Güncelleme gelir ama mesela 2 tane android güncellemesi alır(kesin değil) sonrası meçhul gibi bir durum var bana göre.
Ciddi güvenlik açıkları da kapanır. Honor tırışkadan marka değil sonuçta

Geri