Reklam Bannerı

Honor 200 Pro mu S24 Fe mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saolun inşallah stokta yakalayabilirsem direkt elden alacağım mağazalarda 29k internette 27 2k fazla verir mağazadan alırım dedim.
Mağaza durumu biraz farklı. İlk sebep indirim mevzusu, indirim olma ihtimali neredeyse yokken bir de pahalıya almaktansa gerekli ekipmanlara harcanabilir aradaki fark ayrıca iade konusu da muallak. Kimi alıcı için mağazadan alınan ürün kolayca iade edilmiş, kimi alıcı için de edilmemiş. İnternetten alınması da bu konudaki şüpheleri yüksek kuvvetle muhtemel kaldırır.

Mağaza durumu biraz farklı. İlk sebep indirim mevzusu, indirim olma ihtimali neredeyse yokken bir de pahalıya almaktansa gerekli ekipmanlara harcanabilir aradaki fark ayrıca iade konusu da muallak. Kimi alıcı için mağazadan alınan ürün kolayca iade edilmiş, kimi alıcı için de edilmemiş. İnternetten alınması da bu konudaki şüpheleri yüksek kuvvetle muhtemel kaldırır.
2 gün için 2000₺ çok bana göre, bana düşmez tabi insanların tercihleri de.
Vatanda şuanda 27 bin tl eğer alacağım tarihte benzer bir fiyata düşerse mağazadan teslim olarak alacağım

Vatanda şuanda 27 bin tl eğer alacağım tarihte benzer bir fiyata düşerse mağazadan teslim olarak alacağım
Bütçeyi denkleştirdikten sonra acil ihtiyacınız yoksa Vatanda gece indirimi bekleyin bence. Aradaki 1.5K ya adaptör, kılıf ve ekran koruyucu falan alırsınız.

Geri