Reklam Bannerı

Honor 7 Magic Pro .. S24 Ultra .. Vivo X200 Pro

Quicksilver

Keşifçi
Arkadaşlar merhaba . Arkadaşımızın eşine telefon alacağız. Bütçemizde yaklaşık 65.000

Telefonda aradığımız özellikler
- Fotoğraf Çekimi
- Video Çekimi
-Batarya
- Şarj

bu kategoride hangisini almak daha mantıklı olur ?

Baktığımız modeller Honor Magic 7 Pro , Vivo x200pro , S25ultra

Fotoğraf için X200 Pro tercih ederdim gibi muhtemelen.
Video için Samsung.
Batarya için Magic 7 Pro veya Vivo çünkü hızlı şarj avantajları var.

X200 Pro hepsiburadada yok.

Eğer diğer telefonları tercih edecek olursanız

S25 Ultra 512 https://app.hb.biz/x4ZOk6t3t7QT
Honor Magic 7 Pro https://app.hb.biz/MCCnh5uyQdcu

Satış ortaklığı bağlantısıdır. Uygulamadan yapacağınız alışverişlerde komisyon kazanırım.

Bunların dışında Xiaomi 15 Ultra bir seçenek. https://app.hb.biz/QgtKUA7nFTuD

Arkadaşlar merhaba . Arkadaşımızın eşine telefon alacağız. Bütçemizde yaklaşık 65.000

- Fotoğraf Çekimi
- Video Çekimi
-Batarya
- Şarj

Ben S25 Ultra derdim hepsinin toplamı bir cihaz ne eksiği ne fazlası var

- Fotoğraf Çekimi
- Video Çekimi
-Batarya
- Şarj

Toptan iyi cihaz bence Magic 7 Pro fiyatını da göz atarsak.

Kendimde vivo x200 pro eşimde s24 ultra var. Arka kamera fotoğraf kalitesinde vivo çok üstün. Ön kamera fotoğrafta s24 ultra biraz daha iyi. Video çekimleri çok benzer. Batarya olarak vivo x200 pro s24 ultradan uzak ara daha iyi, hem hızlı şarj hem de şarjın bitmesi konusunda.

Kendimde vivo x200 pro eşimde s24 ultra var. Arka kamera fotoğraf kalitesinde vivo çok üstün. Ön kamera fotoğrafta s24 ultra biraz daha iyi. Video çekimleri çok benzer. Batarya olarak vivo x200 pro s24 ultradan uzak ara daha iyi, hem hızlı şarj hem de şarjın bitmesi konusunda.
Yazılımı vasat tercih edilmez bir cihaz

Önceki telefonlarım iphone 13 ve s23 tü, yazılım konusunda vivonun eksiğini kullanırken hissetmedim. Mesela samsung ve apple neye sahip de vivo sahip değil örnek verir misin?
Dahili ayrıntılı video editörü var mı? O bana çok lazım oluyor mesela. Alıntıdan bağımsız olarak sordum, eleştiri maksadıyla değil.

- Fotoğraf Çekimi
- Video Çekimi
-Batarya
- Şarj

S25 Ultra 512gb ara ara visa kard kampanyasıyla 68.500'e düşüyor. Buz mavisi olan çok hoş, ben onu alırdım şahsen.

Magic 7 Pro sonradan eklediği efektler ve düzenlemeler ile fotoğrafı çok yapaylaştırıyor. Video konusunda ise kesinlikle Samsung almak zorundasın. Ama X200 Pro'nun batarya performansı hiçbir cihazda yok. Ama teknik servis, ikinci el piyasası, 7 yıl güncellemesiyle Samsung daha avantajlı. Bütçe yükseltemiyorsan Honor'da çok mantıklı bence.

Önceki telefonlarım iphone 13 ve s23 tü, yazılım konusunda vivonun eksiğini kullanırken hissetmedim. Mesela samsung ve apple neye sahip de vivo sahip değil örnek verir misin?
Vivo nun arayüz kalitesi güzel mi Allah aşkına Oneplus ın saf android e benzer tasarımı bile daha iyidir

Geri