Reklam Bannerı

Honor Magic 7 Pro Alınır Mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xeonayp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xeonayp

Yeni Başlayan
Evet, ürün tanıtılmış. Açıkçası gayet hoşuma giden bir ürün oldu. Türkiye'ye henüz gelmedi ama gelecekmiş. Global'de de bir tanıtımı olmamış. Çoğu özelliği ile bir amiral gemisi diyebiliriz.

Yorumlarınızı bekliyorum sizce ne eksik bu telefonda? Kaç TL'ye gelirse değerlendirilebilir? Rakiplerine göre ne seviyede bu telefon?

Ayrıca MagicOS kullanan arkadaşlardan yazılım hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Magic 6 Pro kullanıcıları da cevaplarsa sevinirim.

Magic 6 Pro'yu kullanan ve beğenen çok.
Bunu 60'a çıkarırlarsa iyi satar.
Daha üstüne çıkmaması gerek.

Magic 6 Pro'yu kullanan ve beğenen çok.
Bunu 60'a çıkarırlarsa iyi satar.
Daha üstüne çıkmaması gerek.
Peki Vivo X200, Xiaomi 15, Oneplus 13 karşısında ne seviye de bu telefon? Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu?

Ayrıca Magic 6 Pro'da lens geçişleri çok kötüydü. Bunda da değişen bir şey yok gibi. iPhone kadar iyi beceremiyorlar sanki, ne dersiniz?

Peki Vivo X200, Xiaomi 15, Oneplus 13 karşısında ne seviye de bu telefon? Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu?

Ayrıca Magic 6 Pro'da lens geçişleri çok kötüydü. Bunda da değişen bir şey yok gibi. iPhone kadar iyi beceremiyorlar sanki, ne dersiniz?
Detaylı kıyas gerek. Beklentiler önemli. Saydığın cihazların fiyatlarını da görmek gerek.

Daha testi yok ama vivo x200 pro neredeyse her konuda bayağı iddialı ben onu alırdım 9400 olmasına rağmen

Evet, ürün tanıtılmış. Açıkçası gayet hoşuma giden bir ürün oldu. Türkiye'ye henüz gelmedi ama gelecekmiş. Global'de de bir tanıtımı olmamış. Çoğu özelliği ile bir amiral gemisi diyebiliriz.

Yorumlarınızı bekliyorum sizce ne eksik bu telefonda? Kaç TL'ye gelirse değerlendirilebilir? Rakiplerine göre ne seviyede bu telefon?

Ayrıca MagicOS kullanan arkadaşlardan yazılım hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Magic 6 Pro kullanıcıları da cevaplarsa sevinirim.

Honor yazılım olarak başarılı bir marka.Performans konusunda uzun süre memnun edecektir.Kamera tarafında aşırı kontrast ve lens flare gibi defolara sahip.Bu defoları düzelttiği taktirde bir çok kişinin kamera için tercih edeceği marka olacaktır diye düşünüyorum.

fullhd+ yerine 2k ekran koymaları lazım artık.
Çinliler diretiyor bu konuda.

Honor yazılım olarak başarılı bir marka.Performans konusunda uzun süre memnun edecektir.Kamera tarafında aşırı kontrast ve lens flare gibi defolara sahip.Bu defoları düzelttiği taktirde bir çok kişinin kamera için tercih edeceği marka olacaktır diye düşünüyorum.
Hocam bende şuan 13ultra var ya yd 15ultra yada yurt içi honor magic 7 pro alicam 15ultra güvenli bir liman gibi ama honor sürekli kafamı karıştıriyor 15ultra honordan muhtemelen hatta net bir şekilde kamera olarak daha iyidir öylede olması lazım ama tasarım olayi ve aı zimbirtilari + olarak yurt içi olması beni aşırı cezbeden şeyler sence ne yapmalıyım

Oyun oynayan
Foto çeken
Ve içerik tüketen biriyim

Hocam bende şuan 13ultra var ya yd 15ultra yada yurt içi honor magic 7 pro alicam 15ultra güvenli bir liman gibi ama honor sürekli kafamı karıştıriyor 15ultra honordan muhtemelen hatta net bir şekilde kamera olarak daha iyidir öylede olması lazım ama tasarım olayi ve aı zimbirtilari + olarak yurt içi olması beni aşırı cezbeden şeyler sence ne yapmalıyım

Oyun oynayan
Foto çeken
Hiç Honor kullanmadıysan 15 ultra almak daha mantıklı olabilir.Xiaomi kamerada çok iyi donanım sunuyor ama yazılım olarak beklentilerin altında kalabiliyor.15 ultra nın her şeye rağmen kamerada üzeceğini düşünmüyorum.Benim önerim Magic 7 pro yu mağazada eline al kullan.Öyle karar ver.

Oyun oynayan
Foto çeken
Honor daha uygun fiyatlı olduğu için honor, yd alacaksan xiaomi 15 ultra

Oyun oynayan
Foto çeken
Elimde 13 Ultra olsa değiştirmezdim.

Honor daha uygun fiyatlı olduğu için honor, yd alacaksan xiaomi 15 ultra
Hiç Honor kullanmadıysan 15 ultra almak daha mantıklı olabilir.Xiaomi kamerada çok iyi donanım sunuyor ama yazılım olarak beklentilerin altında kalabiliyor.15 ultra nın her şeye rağmen kamerada üzeceğini düşünmüyorum.Benim önerim Magic 7 pro yu mağazada eline al kullan.Öyle karar ver.
Her malın bir alıcısı vardır bişey demiyorum ama yutupdaki incelemeler ile yabancı veya yerli fark etmez alakası yok telefonun artı yönleri var çok hoş tarafları var ama eksi yönleri (özellikle kamerada) o artı yönleri gölgede bırakıyor bugün gittim baktım hiç umduğum gibi değil 60milyarlik herhangi bir donanım göremedim işlemci ve yapay zeka zimbirtilari dışında

Elimde 13 Ultra olsa değiştirmezdim.
Valla işin sonu oraya gidiyo hiç bir telefonu begenemiyorum hani samsungun al benisi olsa yd alırım ama hem donanım hemde yazılım olarak bana bir artısı yok abartildigi kadar bir olayı yok yazılım konusunda(yapay zeka dışında)

Xiaominin cafcaflı arayüzü ayarlar menüsünde bol oyuncakli ayar olması donma takılma bug görmediğinden redmi gibi düşük seviye cihazlar gibi reklam olmamasından ve yd kayıt dahil amiral gemisi seviyesindeki telefonlar çerez parasına satıldı için ya 15ultra alicam yada elimdeki cihazdan devam edicem şuan bu cihazın

Geri