Reklam Bannerı

Honor Magic 7 Pro Geliyor!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MacWİX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyat olarak rakibi ile kamera karşılaştırması, hala daha selfie kamerasına önem vermiyor iki marka da yine de honor daha iyi gözüküyor. Honorun kamera yazılımında ciddi keskinleştirme var, o da iyi durmuyor. Vivonun dinamik aralığı daha geniş hem videoda hem fotoğrafta. Parkelere falan dikkat ederseniz Honor Vivoya göre çok daha belirgin yani kontrast yüksek. Telefotoda vivo daha iyi her ne kadar aynı sensörü kullanmış olsalar da fotoğraf işlemesi görüntüyü çok daha net gösteriyor Vivonun. Sanırım telefotoda rakipsiz şu an. Her zaman diyorum ama Honorun video kalitesi özellikle gece kendini daha çok belli ediyor, vivoya göre kötü. Bir de geniş açı kamerası çok iyi gözükmüyor Honorun. Selfie kamerası gece daha fazla ışık alıyor vivonun. Genel olarak Honor yerine bence Vivo tercih edilir.

Kamera herşey ise evet vivo, ama komple bir telefon ve akıllı bir cihaz ile harika bir kamera arayanlar için tercih honor magic7 pro. Tüm yabancı incelemelerde aynı vurgu var komple bir cihaz olarak çok iyi olmuş magic7 pro

Kamera herşey ise evet vivo, ama komple bir telefon ve akıllı bir cihaz ile harika bir kamera arayanlar için tercih honor magic7 pro. Tüm yabancı incelemelerde aynı vurgu var komple bir cihaz olarak çok iyi olmuş magic7 pro
X200 Pro yarım bir cihaz mıymış hocam

Funtouch os kullanıp memnun olanı henüz görmedim. Vivo X200 pro tek alameti harikası kamera. Komple bir cihaz olarak beğenene denk gelmedim.
FunTouch OS kullanıp da bunun hakkında yorum yapmayanlar mı veya sorun beyan edenler mi var bu konuda? Vivo bu kadar göz önüne gelen, kamera konusunda da övülen bir model olunca arayüzü ihtişamlıdır diye düşünür dışarıdan bakan. X100 Pro kullanan ve çokça memnun olan var forumda misal. Geçtiği cihaz S23, klasman olarak daha altta ancak yaptığı geçiş için yüksek oranda değdiğini yazıyordu.

Ben koyu bir marka savunucusu değilim, fakat Samsung ve iPhone tercihlerinden şaşmam. Bu benim düşüncem.

Ben koyu bir marka savunucusu değilim, fakat Samsung ve iPhone tercihlerinden şaşmam. Bu benim düşüncem.
Çinli markaların da bu düşünceyi oturtmaları gerekiyor ancak uzun süreden beridir arayüz ve fotoğraf/video seçeneği tarafında eleştiriye tutuluyorlar. Samsung ve iPhone karşılaştırması dahi kendi aralarında bir rekabet. Daha sonra satma konusu, uzun süreli kullanımda ne olacağı, fiyat politikaları, telefon dışında diğer cihazlarına da olan güven durumu. Özellikle iPhone kalender modellerden artık. Xiaomi'nin söz konusu olmaması da, uzun süreden beridir ülkede var olmasına ters bir durum. Rekabet ortamı gerekli.

Funtouch os kullanıp memnun olanı henüz görmedim. Vivo X200 pro tek alameti harikası kamera. Komple bir cihaz olarak beğenene denk gelmedim.
Alameti farika olacak yalnız. Xiaomi arayüzü kullanan birisi olarak One UI hariç herhangi bir arayüz iyi değil bence. X200 Pronun komple olmayışını anlamadım arayüz eleştirisi hariç.

Alameti farika olacak yalnız. Xiaomi arayüzü kullanan birisi olarak One UI hariç herhangi bir arayüz iyi değil bence. X200 Pronun komple olmayışını anlamadım arayüz eleştirisi hariç.
honor
1738785277828.webp

vivo
1738785335490.webp

Telefonun arka kamera dizilimi de Xiaomi 14 Ultra ile benzer. Kenarlardan biraz kıvrımlı, ada daha küçük, lensler çapraz değil de alt alta sıralanmış, flaş üstte görünüyor. Birkaç model sonra aynı kıvama gelir herhalde.

Ekli dosyalar

• 1738785088567.webp
    1738785088567.webp
    2.1 KB · Görüntüleme: 13
  • 1738785101761.webp
    1738785101761.webp
    5.4 KB · Görüntüleme: 14
X200 Pro da çok hızlı şarj olabilir aslında. Ekran konusunda birinde panel tipi birinde parlaklığı belirtilmiş. Geriye kalan kısımlar da az değiştirilerek yazılmış lakin benzer konular. X200 Pro için ana kamera söz konusu edilmiş ancak Magic 7 Pro hakkında yorum nasıl acaba? Ön kamera konusunda bu denli fark edecek yorumlar acaba hangi fotoğraflarda yapıldı 🤔?

Amiral gemisi için aynı şeyler değiştirilip söyleniyor, tabi ki elle tutulur çok fark olması söz konusu değil.
Aslında aynı sözler değiştirilip söyleniyorsa sorun olur şayet bu cihazların kapasitesi 5k veya 7k'lik cihazlar gibi değil, bu kadar ucu açık olan cihazlar da kısa ve hemen yapılmış yorumları da hak etmiyor. Detaylı inceleyip yorumlamak daha iyi olur. Bu şekilde yazılınca da üstün körü, teknik özelliklerine bakılmış ve yazılmış gibi görünüyor lakin bunlar çeşitli sitelerden de bulunabilir. Değeri hak ediyor bu cihazlar.

Güncelleme ile Vivo X200 pro ya Originos 5 geleceği söyleniyor.Arayüz dışında cihazın eksi diyebileceğim iki tane noktası var: 1-Hoparlör kalitesi(kötü değil ama amiral gemisi bir cihaz seviyesinde değil) 2-Ön kamera video stabilizasyonun berbat olması.(Vivo X200 pro ile ön kamera video çekimi yürürken yapıldığında aşırı titreme olması)

Güncelleme ile Vivo X200 pro ya Originos 5 geleceği söyleniyor.Arayüz dışında cihazın eksi diyebileceğim iki tane noktası var: 1-Hoparlör kalitesi(kötü değil ama amiral gemisi bir cihaz seviyesinde değil) 2-Ön kamera video stabilizasyonun berbat olması.(Vivo X200 pro ile ön kamera video çekimi yürürken yapıldığında aşırı titreme olması)
Çinlilerin ön kameraya önem vermemesi…

Çinli markaların da bu düşünceyi oturtmaları gerekiyor ancak uzun süreden beridir arayüz ve fotoğraf/video seçeneği tarafında eleştiriye tutuluyorlar. Samsung ve iPhone karşılaştırması dahi kendi aralarında bir rekabet. Daha sonra satma konusu, uzun süreli kullanımda ne olacağı, fiyat politikaları, telefon dışında diğer cihazlarına da olan güven durumu. Özellikle iPhone kalender modellerden artık. Xiaomi'nin söz konusu olmaması da, uzun süreden beridir ülkede var olmasına ters bir durum. Rekabet ortamı gerekli.
Çok yerinde bir tespit! Çinli markalar, özellikle Xiaomi, Oppo ve Vivo gibi firmalar, donanım tarafında büyük ilerlemeler kaydetmiş olsalar da, yazılım deneyimi konusunda hâlâ eleştirilere maruz kalıyorlar. Kullanıcı arayüzü (UI/UX) ve fotoğraf işleme algoritmaları, uzun vadeli müşteri sadakati oluşturmak için kritik faktörler arasında yer alıyor.

Samsung ve iPhone’un rekabeti, aslında ekosistem bazlı bir mücadeleye dönüşmüş durumda. Apple, donanım ve yazılım uyumunu üst seviyeye taşırken, Samsung da özellikle katlanabilir ekranlar ve yenilikçi donanım çözümleriyle fark yaratmaya çalışıyor. Ancak konu sadece telefon satışı değil; ekosistem güveni, müşteri hizmetleri ve uzun vadeli yazılım desteği gibi unsurlar da tüketicilerin tercihlerini şekillendiriyor.

Xiaomi’nin rekabet ortamında belirli segmentlerde geride kalması, marka algısıyla da bağlantılı. Uygun fiyatlı olması, premium algısını zayıflatabiliyor. Ancak Çinli üreticilerin Ar-Ge yatırımları arttıkça ve yazılım tarafında kendilerini geliştirdikçe, rekabetin daha da kızışacağını söylemek mümkün. Sonuçta, sağlıklı bir rekabet her zaman tüketicinin lehine olur.

Teknosa mağaza da 59.999TL yazmışlar fiyata, gidip kendim göremedim ama hediyesi filan var mı diye.

Geri