Reklam Bannerı

Honor pad v9 vs matepad 11.5

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m1st
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

m1st

Yeni Başlayan
merhaba, bu iki cihaz arasındayim. çoğunlukla pdf icin kullanacagım. mağazalarda Huawei not uygulamasını ve kalemini denedim ancak honoru deneyemedim. hangisini almalıyım? honorun notlar uygulamasinda pdf üzerine islem yapılıyor mu?

Yapılabiliyor. Not uygulamasında el yazısı ile yeni bir not oluşturduktam sonra yukarıdan + kısmı var görsel ya da belge içe aktarılabiliyor. Düzenleme yaptıktan sonra da PDF cihaza kaydediliyor.
Tablet üzerinde dosyalarım kısmından PDF açtığınız zaman Honor Docs uygulamasındaki PDF görüntüleyici ile açlılıyor. O kısımda da PDF üzerinde basit işlem yapılıyor. Not uygulaması daha detaylı ama.

Honor Pad V9 almanızı tavsiye ederim.
Nüükler Muhtar abimiz cihazı detaylı incelemişti.

Yapılabiliyor. Not uygulamasında el yazısı ile yeni bir not oluşturduktam sonra yukarıdan + kısmı var görsel ya da belge içe aktarılabiliyor. Düzenleme yaptıktan sonra da PDF cihaza kaydediliyor.
Tablet üzerinde dosyalarım kısmından PDF açtığınız zaman Honor Docs uygulamasındaki PDF görüntüleyici ile açlılıyor. O kısımda da PDF üzerinde basit işlem yapılıyor. Not uygulaması daha detaylı ama.
kullanıyor musun kalemde gecikme hissedilmiyor degilmi

Honor Pad V9 kullanmadım. Honor Pad 9 da HONOR Choice Tnhchop Pencil deneyimledim.

Honor Choice Pencil Honor'un uygun fiyatlı kalemi. Honor Pad 9 ve Pad 10 gibi modellerde kullanılıyor.

Honor Pad V9 modelinde kutu içinden çıkan kalem Honor Magic Pencil 3. Honor Choice Pencil'den gecikme konusunda daha iyidir muhtemelen. Basınç hassasiyetleri aynı ama.
Honor Magic Pencil 3, Honor Magic Pad 2 için de kullanılan kalem. Herhalde daha kalitelidir.

Honor'da kalem konusunda bazı şikayetler mevcut. Magic Pencil 3'ü araştırmanızı tavsiye ederim. Pdf üzerinde çalışmalarda sorunsuz kullanırsınız ama kalem detaylı not tutmak için lazım ise hala apple ve samsung tarafı daha mantıklı gibi. Hem uygulama hem de kalem tecrübesi konusunda. Tabi Honor tarafında da huawei'nin tecrübesi mevcut.

Geri