Kirin T80 diye bir işlemci koymuşlar içine ama hakkında hiç bir bilgi yok. Eğer iyi bir işlemciyse alınabilecek olan tabletlerden birisi. Testini bulan olursa atsın
Huawei Hisilicon Kirin 820'nin devamı olma ihtimali var.Kirin T80 diye bir işlemci koymuşlar içine ama hakkında hiç bir bilgi yok. Eğer iyi bir işlemciyse alınabilecek olan tabletlerden birisi. Testini bulan olursa atsın
Geekbench testini buldum 7 gen 1'den kötüHuawei Hisilicon Kirin 820'nin devamı olma ihtimali var.
Huawei MatePad 11.5 'un diğer versiyonunda Snapdragon 7 Gen 1 var. Büyük ihtimalle 7 Gen 1 den güçsüz bir işlemci. 300K ile 600K arasında bir Antutu puanı olma olasılığı yüksek. 7 Gen 1 ayarında ya da biraz güçlü de olabilir belki. Kalem ve klavyesi için alınabilir. İşlemci odaklı tabletler değil bunlar.
Huawei'nin sitesinde bu şekilde bir yazı var. Benim bundan anladığım 7 Gen 1 kadar maliyetli olmayan bir işlemci yapmışlar ve bizim gibi ülkelerde satmak için.
Epey Karşılaştırma
Matepad 11.5 Paper Edition'un klavyesiz hali gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 1415
Stabil değil derken nesi var tam olarakBende 865 lisi var bu bile stabil değil. Ben alınabilir olduğunu düşünmüyorum
Ram 6 gbStabil değil derken nesi var tam olarak
Kullanırken nasıl bir sorun yaşadın örnek verir misinRam 6 gb
Google yok
Android, tabletler için yeterince optimize değil
Uygulamalar tarayıcıda pc kadar düzgün çalışmıyor
865 kendine yağ gibi akıyor, performanslı işlemci ama cihaz genel olarak stabil değil. Google sız cihaz önermem
Çin malı tabiri ne kadar Huawei de olsa demek ki gerçek anlamıyla burada da vuruyor. Fiyatına göre, kağıt üstünde iyi özellikler sunuyor aslında bu markanın tabletleri ancak sunduğunu deneyimde ne kadar verdiği de (bu şekilde olunca) önemini gösteriyor. A9+'ın bu durumu da iyiymiş aslında gayet.Uygulamalar telefonda çalışıyormuş gibi çalışıyor mesela instada bir resmin yarısı ekranın tamamını kaplayabiliyor. Aynı uygulamalar tarayıcı da çok hantal. Pc gibi rahat çalışmıyor. Mesela tiktokta tek videonun alt yarısı yok (ilet tuşu altta kalıyor kaydırınca diğer videoya geçiyor). Twitterda (tarayıcı) resmi büyüttüğün zaman alt tarafta paylaşma seçenekleri resmin o kısmını kapatıyor. (devre dışı bırakamıyorsun)
Gbox vs de çökmeler donmalar açılmamalar sık oluyor. Youtube da çoğu zaman mouse kasıyor. Yüksek kalite videoda tablet kasıyor (birçok cihaz kasar diye düşünüyorum sorun diyemem ama mouse her halükarda kasıyor)
Mouse deneyimi zaten berbat. Kullanmayan bilemez tamamen çöplük bir deneyim. Hp bilgisayara bapladığımda sorun yok ama tablette sinir krizi geçirtiyor. Sürekli sayfanın en yukarısına veya en aşağısına atıyor (hareketin yönüne göre tersine). Dokunarak nadiren kullanıyorum bu duruma 1 kez rastladım onda da.
Ben hoparlör ve pil performansı dışında çok memnun değilim. Sd 865 güzel işlemci fakat işlemci gücü gerektiren çoğu oyun zaten google sebepli çalışmıyor. Ben feign (performans isteyen oyun örneği değil) çalıştıramamıştım mesela.
Apple harici tablet önermem. Bir de Samsung, dex var diye. Yeğenime aldığım a9+ da dex varmış ben bilmiyordum. (s serisine özel sanıyordum). Bi kıskandım kendisini. Çançinçonlar çöplük malesef
Kullanımda ciddi sorunlar varmış, samsungda optimizasyon daha iyi sanırım.Uygulamalar telefonda çalışıyormuş gibi çalışıyor mesela instada bir resmin yarısı ekranın tamamını kaplayabiliyor. Aynı uygulamalar tarayıcı da çok hantal. Pc gibi rahat çalışmıyor. Mesela tiktokta tek videonun alt yarısı yok (ilet tuşu altta kalıyor kaydırınca diğer videoya geçiyor). Twitterda (tarayıcı) resmi büyüttüğün zaman alt tarafta paylaşma seçenekleri resmin o kısmını kapatıyor. (devre dışı bırakamıyorsun)
Gbox vs de çökmeler donmalar açılmamalar sık oluyor. Youtube da çoğu zaman mouse kasıyor. Yüksek kalite videoda tablet kasıyor (birçok cihaz kasar diye düşünüyorum sorun diyemem ama mouse her halükarda kasıyor)
Mouse deneyimi zaten berbat. Kullanmayan bilemez tamamen çöplük bir deneyim. Hp bilgisayara bapladığımda sorun yok ama tablette sinir krizi geçirtiyor. Sürekli sayfanın en yukarısına veya en aşağısına atıyor (hareketin yönüne göre tersine). Dokunarak nadiren kullanıyorum bu duruma 1 kez rastladım onda da.
Ben hoparlör ve pil performansı dışında çok memnun değilim. Sd 865 güzel işlemci fakat işlemci gücü gerektiren çoğu oyun zaten google sebepli çalışmıyor. Ben feign (performans isteyen oyun örneği değil) çalıştıramamıştım mesela.
Apple harici tablet önermem. Bir de Samsung, dex var diye. Yeğenime aldığım a9+ da dex varmış ben bilmiyordum. (s serisine özel sanıyordum). Bi kıskandım kendisini. Çançinçonlar çöplük malesef