Reklam Bannerı

ıos androıd (satış)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Android bir cihaz ile çektiğin videoyu instagram storiese attığında kalite çamur gibi oluyor.İPhone videoyu mükemmel bir kalitede atıyor.İnstagram kamerası ile bir fotoğraf yada video çektiğinde android tarafı yine çamur gibi kalite sunarken iPhone mükemmel bir kalite sunuyor.Sosyal medyada iPhone ve diğerleri gerçeğini herkes kabul ediyor.Sosyal medyayı aktif kullanan bir futbolcunun yada oyuncunun elinde android bir cihaz kolay kolay göremezsin.
Bir deli kuyuya taş atmış şimdi 40 akıllı çıkaramıyor.
O çamur olma muhabbeti palavradan başka birşey değil en bariz örnek murat burçun instagram sayfasına girerseniz mükemmel fotoğraflar görüceksiniz s23 ultra ile çekilmiş.
Futbolcunun yada oyuncunun hangi telefonu kullandığı bir kıstas değil. Kaldıki futbolcu yada oyuncu hangi telefonu kullandığınız önemsemez hayatta başka zevkleri var.

Bir deli kuyuya taş atmış şimdi 40 akıllı çıkaramıyor.
O çamur olma muhabbeti palavradan başka birşey değil en bariz örnek murat burçun instagram sayfasına girerseniz mükemmel fotoğraflar görüceksiniz s23 ultra ile çekilmiş.
Futbolcunun yada oyuncunun hangi telefonu kullandığı bir kıstas değil. Kaldıki futbolcu yada oyuncu hangi telefonu kullandığınız önemsemez hayatta başka zevkleri var.
Murat burç o fotoğrafları cihazın kamerasından çekip atıyor.Ben instagram ın kendi kamerası ile fotoğraf yada video farketmez çekip instagram a atıldığında kalitenin çamur gibi olduğunu belirtiyorum.Kendisine sor bakalım o fotoğrafları nasıl atmış?

Bahsi geçen android 👇 Bahsi geçen iphone 👇

Ekli dosyalar

• 1733492850432.webp
    1733492850432.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 10
  • iphone-16-pro-finish-select-202409-6-9inch-naturaltitanium.webp
    iphone-16-pro-finish-select-202409-6-9inch-naturaltitanium.webp
    85.8 KB · Görüntüleme: 12
hocam 15promax 256g 90k iken 16promax 98k var.ıphone plusları fiyat olarak daha mantıklı bir tercih gibi duruyor.samsung aslında bir tık daha fiyatlarını indirse s24plus 40k almak bana saçma geliyor hele exynos koyması soru işareti o fiyatlara çıkıncada tüketici soru işareti bile istemiyor. s24 düz seriye exynos koyup plusa snapdragon versen (ikisinede aynı işlemci vermek saçma)
Sıfırı 85-90 bin lira olan cihazın ikinci eli nasıl daha pahalı oluyor anlamadım. Bence bir daha bak

1733493063004.webp

Murat burç o fotoğrafları cihazın kamerasından çekip atıyor.Ben instagram ın kendi kamerası ile fotoğraf yada video farketmez çekip instagram a atıldığında kalitenin çamur gibi olduğunu belirtiyorum.Kendisine sor bakalım o fotoğrafları nasıl atmış?
Her iki taraftada fotoğrafı biraz bozuyor öyle.
Ancak güzel insan sence bu telefona iki katı fiyat vermeye değecek birşeymi.

Her iki taraftada fotoğrafı biraz bozuyor öyle.
Ancak güzel insan sence bu telefona iki katı fiyat vermeye değecek birşeymi.
O tartışılır.Sosyal medya ile işim olmasa Honor Magic 6 pro yada Vivo X100 pro alabilirdim.Androidde şu anda en çok beğendiğim iki cihaz.

Pro olmayan herhangi bir iphone mantıklı bir tercih değildir.
Plus almanın herhangi bir anlamı yok madem proya çıkamayacak kadar paran yok niye iphone diye tuttuyorsun.
s24+ 40k saçma geliyor demişsin ancak s24+ 40k ile sana 90k lık 15pm deneyimi sunuyor. Plus ile hiç karşılaştırmaya gerek bile yok.
ordaki sıkıntı s24plusa 40k verip exynos olması ıos kadar stabilmi en azından sonra satarken müşteri bulman daha rahat. 4 5 yıl önce ki samsung telefon ile ıos tel aynı olabilir ama değer bakımından ıphone. Samsung en iyi yaptığı şey ilk fiyatı yükske tutup sonradan belli aralıklarla fiyatı düşürüyor s24u 70k ile başlamış ama 45k bile görmüş.

ordaki sıkıntı s24plusa 40k verip exynos olması ıos kadar stabilmi en azından sonra satarken müşteri bulman daha rahat. 4 5 yıl önce ki samsung telefon ile ıos tel aynı olabilir ama değer bakımından ıphone. Samsung en iyi yaptığı şey ilk fiyatı yükske tutup sonradan belli aralıklarla fiyatı düşürüyor s24u 70k ile başlamış ama 45k bile görmüş.
S24 Ultra 45 bin görmedi onlar yanlış fiyatlar Akakçe yada epeyde gösterilen en düşük 56-57 bin lirayı gördü. Samsung kullanan binlerce insan var exynos 2400 stabil mı diye onlara sorabilirsin yorumları okuyabilirsin video izleyebilirsin böylece soru olarak kalmaz aklında. Değer bakımından zaten yığınla mesaj yazdım eğer satıp nakit olarak değerlendirmeyeceksen ve yeni bir iPhone'a geçeceksen daha fazla para veriyorsun Samsungdan Samsung'a geçerken verdiğinden. Ayrıca bu stabillik konusunu da bence açığa kavuşturmak gerekiyor. Stabil ne demek tam olarak?

S24 Ultra 45 bin görmedi onlar yanlış fiyatlar Akakçe yada epeyde gösterilen en düşük 56-57 bin lirayı gördü. Samsung kullanan binlerce insan var exynos 2400 stabil mı diye onlara sorabilirsin yorumları okuyabilirsin video izleyebilirsin böylece soru olarak kalmaz aklında. Değer bakımından zaten yığınla mesaj yazdım eğer satıp nakit olarak değerlendirmeyeceksen ve yeni bir iPhone'a geçeceksen daha fazla para veriyorsun Samsungdan Samsung'a geçerken verdiğinden. Ayrıca bu stabillik konusunu da bence açığa kavuşturmak gerekiyor. Stabil ne demek tam olarak?
Stabil her ne ise androidlerde kötü performans verirken ios da güzel çalışıyor sanırım :)

kronik sorunlar uyglama arasında geçişler androıd kullanıcıların söylediği sorunlar korkutuyor kısacası . s24u kasım ındırımınde 46k vs 15pro max 61k kadar düşmüş.asllında apple TR için bi tık daha fiyatı düşürse çoğu markalar da düşürür.

kronik sorunlar uyglama arasında geçişler androıd kullanıcıların söylediği sorunlar korkutuyor kısacası . s24u kasım ındırımınde 46k vs 15pro max 61k kadar düşmüş.asllında apple TR için bi tık daha fiyatı düşürse çoğu markalar da düşürür.
Her ikisi de görmedi o fiyatları sürekli takip ediyoruz biz. O dediğin fiyatlar ya ithalatçı garantili yani Türkiye garantili değil yada yanlış girilen fiyatlar. Uygulama arasındaki geçişler X3 Pro kullanıyorum bende bile uygulama arasında geçiş yaparken takılma yok s24 ultra kullanıcısı da uygulama arasında geçişte sorun yaşamaz yani. Kronik sorunlar nedir kroniğin kelime anlamı uzun süredir çözüm getirilmemiş demek hangi soruna uzun süredir çözüm getirilmemiş androidde tam olarak

Orta seviyenin altında bir telefon olan Realme gt2 kullanıyorum 2 senelik olmasına rağmen şuana kadar en ufak bir sorun ile karşılaşmadım.
Ben orta seviye bir telefon kullanmama rağmen bir sorun yaşamıyorum kaldıki s23ultra s24plus gibi modellerde herhangi bir yavaşlama , kasma yaşamassınız.

Geri