Reklam Bannerı

Iphone 13 Ekran Renk Farklılığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xeonayp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xeonayp

Yeni Başlayan
2 telefonu da 22 Şubat tarihinde sıfır şekilde satın aldım. Bugün ikisi arasında renk ve canlılık farklılığı olduğunu gördüm. Sağ taraftaki cihaz daha canlı. Soldaki cihaz daha sarıya dönük renkleri var, sanki True Tone hep açık gibi. İki cihazda aynı ekran ayarlarında çekildi, aynı ekran koruyucuya sahipler. Bu bir sorun mudur, garantiye yollamalı mıyım soldaki cihazı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_0648.webp
    IMG_0648.webp
    317.3 KB · Görüntüleme: 27
  • 110917c3-b61d-4e11-82f1-4ed1d440d5a8.webp
    110917c3-b61d-4e11-82f1-4ed1d440d5a8.webp
    762 KB · Görüntüleme: 26
  • ef5cd40d-2cde-409a-8295-f4dbed1d68a6.webp
    ef5cd40d-2cde-409a-8295-f4dbed1d68a6.webp
    553.7 KB · Görüntüleme: 26
2 telefonu da 22 Şubat tarihinde sıfır şekilde satın aldım. Bugün ikisi arasında renk ve canlılık farklılığı olduğunu gördüm. Sağ taraftaki cihaz daha canlı. Soldaki cihaz daha sarıya dönük renkleri var, sanki True Tone hep açık gibi. İki cihazda aynı ekran ayarlarında çekildi, aynı ekran koruyucuya sahipler. Bu bir sorun mudur, garantiye yollamalı mıyım soldaki cihazı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Format atmayı falan denedin mi? Bir de bence farklı ekran tipler kullanılmış. Karanlık olan belki yan sanayi olabilir(saçma fikrim ama olabilir)

Apple bildiğim kadarıyla birçok firmaya ekran ürettiriyo belki ondan kaynaklanıyor olabilir ayarları tamamen aynıysa

Apple cihazlarında Samsung,Lg,Sharp,Boe gibi firmaların ekranlarını kullanıyor.True ton kapalı olduğu halde sarıya dönük renk varsa cihazı iade etmeni tavsiye ederim.

Geri