Satacak demiştim hala diyorum. Fiyatı biraz aşağı oynar. İlla da iPhone diyenler için 14 yerine tercih edilir en kötü
Bunu alanlara kayyum atanacakmış öyle bir duyum aldımSatacak demiştim hala diyorum. Fiyatı biraz aşağı oynar. İlla da iPhone diyenler için 14 yerine tercih edilir en kötü
Seninde kaç tane kayyumun var bitmedi bir türlüBunu alanlara kayyum atanacakmış öyle bir duyum aldım
Dizüstü bilgisayar kategorisine kayyım atanması gerekli. Şu anki zamanda daha çok mantıklı modele ihtiyaç var artık. RTX 4060 dizüstüyü 33-35k'ye paylaşan kayyımcılar lazım bu foruma.Bunu alanlara kayyum atanacakmış öyle bir duyum aldım
Kayyuma bile kayyum atanıyor sen düşün kaç taneSeninde kaç tane kayyumun var bitmedi bir türlü![]()
Bizde hizmette sınır yok. 34.449 TL 4060 Lenovo LOQDizüstü bilgisayar kategorisine kayyım atanması gerekli. Şu anki zamanda daha çok mantıklı modele ihtiyaç var artık. RTX 4060 dizüstüyü 33-35k'ye paylaşan kayyımcılar lazım bu foruma.
Kayyuma bile kayyum atanıyor sen düşün kaç tane
iPhone kullanıcılarına az bile bu keşke iPhone 6'daki kamerayı koysalardıEkli dosyayı görüntüle 3200
Ucuz iPhone dediler, bu kamera sensör boyutu nedir? 600$'a yakışmadı.
Kaynak: https://www.gsmarena.com/apple_iphone_16e-13395.php
Ekli dosyayı görüntüle 3201
Bu da iPhone 11'in kamera sensörleri(tabi ki de arada fark var).