Reklam Bannerı

iPhone SE 4 beklenmeli mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    iphone
Se4 tek kameralı iphone 16 gibi bir şey olur muhtemelen apple intelligence falan gelir 1 tane uw kamera koysalar iphone 14-15 yerine baya alınabilir bir model olur

SE4 orta segmente bile yakisacak bir cihaz degil bence. Genis acisi olmayacak, ön kamera sensoru iyi olmayacak. Centikli 60 Hz paneli olacak.

Orta segment telefon almak isteyen iPhone SE4'ü beklemeli mi?
Hocam iphone se 4 orta segment değil segmenti yok o cihazın fe serisi ile de yarışamaz arkasinda ısırilmış elma var diye satan az bir kesimin de işlemcisi güçlü ucuz iphone aliyorum beklentim yok iphone alıştık artık diyerek aldigi bir telefon

Hocam iphone se 4 orta segment değil segmenti yok o cihazın fe serisi ile de yarışamaz arkasinda ısırilmış elma var diye satan az bir kesimin de işlemcisi güçlü ucuz iphone aliyorum beklentim yok iphone alıştık artık diyerek aldigi bir telefon
Bu seferki SE'yi bu kadar düşük görmeye gerek yok.
A18 ve iPhone 16 kamerası ile gelirse 60 Hz dışında iyi bir seçenek olabilir.

Bu seferki SE'yi bu kadar düşük görmeye gerek yok.
A18 ve iPhone 16 kamerası ile gelirse 60 Hz dışında iyi bir seçenek olabilir.
Hocam tek kamera o da olsun hadi 13 kamerası 60hz ekran zaten ortada bence ekran bu sefer iyi olur çerçeveler oled falan pil çok iyi olmaz o kasada da a18 nasıl çalısır muamma ve çıkacagi fiyat 50 hadi olsun 45 s24+ dan pahalı se 4 alınmaz

Hocam tek kamera o da olsun hadi 13 kamerası 60hz ekran zaten ortada bence ekran bu sefer iyi olur çerçeveler oled falan pil çok iyi olmaz o kasada da a18 nasıl çalısır muamma ve çıkacagi fiyat 50 hadi olsun 45 s24+ dan pahalı se 4 alınmaz
Düz iPhonelara benzer bir kasayla çıkacak. O kasada A18 neden iyi çalışmasın?

A18 serisi verimli bir seri 14 pro 15 pro kadar sorunlu olacağını sanmam muhtemelen iphone 15 deki ana kamerayla gelir 45-50 civarı gelir diye tahmin ediyorum genel bakınca iyi olmasada iphone 13-14-15 yerine tercih edilebilir bir model olacaktır iphone 15 almayı düşünen biri bekleyip se4 alabilir

Geri