Reklam Bannerı

Iphone14 den neye geçmeliyim

Merenoo

Yeni Başlayan
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istedim şimdi iki yıla aşkın süredir kullandığım 128 GB iPhone 14’ü değişmek istiyorum galiba durum şu telefonu aldığım ilk yıl AirPods ikinci yıl ise onuncu nesil 64 GB iPad aldım iPad’imin son bir yılı garantisinin bitmesine durumum ufak çaplı bir Apple ekosistemi kurmuştum kendimce ta ki geçtiğimiz üç ay içinde Sony xm5 aldım ve AirPodsu kardeşime verdim böyle olunca Apple’ın aslında o kadar da muazzam olmadığını fark ettim ve bu kadar paraya rağmen sunduklarının o kadar da mata olmadığını gördüm açıkçası ve bir ufak çaplı araştırmayla elimdeki iPhone 14’ü satıp ilerleyen yılda da önümüzdeki yılda da tableti satmayı düşünüyorum Samsung ekosistemine geçmeyi düşünüyorum ve açıkçası şu anda da telefonumu satıp üzerine 10.000 TL veya ne kadar bilmiyorum ufak bir meblağ koyup S24 ultra almayı düşünüyorum sizce hangi telefonu almalıyım ama iPhone 14’ten geçtiğimi hissetmek istiyorum ve iPhone 14 pilini az gitmesi kamerası gibi faktörlerin tatminkar olması benim için çok önemli özellikle ekranı ve de kamerası günlük kullanım için uygun mudur yani iPhone’da olduğu gibi çıkarıp bir fotoğraf çektiğimde dümdüz tatmin eder mi vede S26 serisinin çıkmasını bekleyip S25 mi almalıyım ve de Samsung’un sosyal medyada içerik kalitesi nasıl ve de işlemci kalitesi nasıl bundan önce s22 s23 ve s21 ultrayı annem kullandı işlemcisi ve bataryası pek iyi değildi s24 exynos glb bi sorun teşkil edermi cevaplarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim

Son düzenleme:
S24 ultra güncel fiyatı ile en mantıklı Samsung telefon. Kamera olarak S26 serisinde çok büyük bir yenilik beklenmiyor, batarya olarak da rahat rahat yeter 8 gen 3 de verimli. Bence çok mantıklı tercih

S24 ultraya geçtiğinde her açıdan daha iyi bi cihaza geçmiş olursun. Onun yanında tablet olarak ipad kullanmaya devam etmen daha iyi olur. Genel kullanıcı deneyiminde ipadler daha iyidir.

Geri