Reklam Bannerı

JBL FLİP 7 Mİ XİAOMİ SOUND PARTY Mİ

Kullanıcı adı

Yeni Başlayan
Flip 7 35 watt xiaomi 50 watt hemen hemen aynı fiyattalar %50 ev %50 dışarısı diyebilirim aşırı kararsız kaldım xiaomi yeni geldi rgb falan çok şık ama biri de jbl yani ankerler de var ama ses kalitesinden çok ses yüksekliği iyi tavsiyeleri bekliyorum

Flip 7 35 watt xiaomi 50 watt hemen hemen aynı fiyattalar %50 ev %50 dışarısı diyebilirim aşırı kararsız kaldım xiaomi yeni geldi rgb falan çok şık ama biri de jbl yani ankerler de var ama ses kalitesinden çok ses yüksekliği iyi tavsiyeleri bekliyorum
Hocam biraz seçim yapmak lazım ben de bakmıştım sound partye ama uygulama desteği yok mesela bence büyük eksi o fiyattaki hoparlör için jblde iyi kötü portable uygulaması var ses yüksekliği olarak xiaomi ama jblin sürücüleri daha kaliteli mesela satarken de jbli rahat satarsın xiaomi çok çok ucuza gider mediamarkt 4k ya sattı yakıj zamanda muthiş fiyat flip 7 için indirimleri takip edip flip 7 almanı öneririm %80 seviyesinin altında müthiş sesi var cihazına bağlı olarak %80 in üstünde sesi tweeterden arttırdığı için basslar belirgin zayıflıyor onun dışında çok iyi type c den kayıpsız ses alabiliyorsun flip 7 de ama dersen ki daha yüksek ses çok güzel duran rgb bayağı iyi yapmışlar sound partyde 3d gibi sound party alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: OKN
Xiaomi'nin 40W olan modeli trendyolda kupon ile 3599 TL. O modele de bakabilirsiniz. Sound Party modeli bence pahalı. Yakın vakitte çıktığından tek satıcı da var, satıcı sayısı artığında fiyatı düşebilir. O bütçede ben olsam JBL ya da Anker tercih ederdim. Flip 7 4K ya düştüğünde alınabilir. 35W ve 50W arasında çok fazla bir ses yüksekliği farkı olmaz. W değeri seçim kriterinde önceliğiniz olmasın. Ses kalitesi daha önemli.

Son düzenleme:
Xiaomi'nin 40W olan modeli trendyolda kupon ile 3599 TL. O modele de bakabilirsiniz. Sound Part modeli bence pahalı. Yakın vakitte çıktığından tek satıcı da var, satıcı sayısı artığında fiyatı düşebilir. O bütçede ben olsam JBL ya da Anker tercih ederdim. Flip 7 4K ya düştüğünde alınabilir. 35W ve 50W arasında çok fazla bir ses yüksekliği farkı olmaz. W değeri seçim kriterinde önceliğiniz olmasın. Ses kalitesi daha önemli.
Jbl flip 7 cidden çok iyi ama xiaominin 40 watt olanı 3600e olabilir gibi geldi

Geri