Reklam Bannerı

Jbl Flip 7 ve 6

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shun

Paylaşımcı
Flip 7 nin düşmesini mi beklemeli yoksa 3500 civarı (kuponla 3400 3300 bantlarına alınır) flip 6 mı alınmalı sizce?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250711_105724_Trendyol.webp
    Screenshot_20250711_105724_Trendyol.webp
    223.9 KB · Görüntüleme: 22
Jbl Flip 6 almak daha mantıklı. Kullanım amacınız nedir? Dışarıda mı kullanmak için lazım. İç mekanda ses farkını çok fazla hissetmezsiniz.
Aradaki fiyat farkına değecek özellikler yok bence. Flip 7 yerine bence iki tane Flip 6 almak daha mantıklı. JBL Flip 7'nin fiyatı yüksek.
JBL Charge 5 var daha ucuza. Flip 6 ve Charge 5 den birini ucuza denk getirip almak daha mantıklı gibi. Genelde bu iki model popüler ve çok satıyor. Yüksek ses beklentiniz yoksa JBL go 4 de bakabilirsiniz.
Yüksek ses ve güçlü bass lazım ise Anker markasının modellerine de bakabilirsiniz.

Trendyolda Kazı kazan var. 2.000 TL ye 400 TL kod ile.

Screenshot_20250711_175224_Trendyol.webp

Son düzenleme:
Trendyol da Kazı Kazan var. 50 TL ile 1.000 TL arasında indirim kodu veya kupon çıkma şansı var. İndirimlerde belli bir limit oluyor. Her zaman aktif olmuyor ama takip etmek gerekiyor. Saat 14 de 3-4 gündür aktif. Yarın saat 14 gibi deneyebilirsiniz.

Teknosa çok iyi fiyatlara düşürdü. Siyah rengi de aynı fiyatı ama hızlı tükendi. 14 Temmuza kadar takip edin yine bu fiyatlara düşebilir.
Screenshot_20250712_115002_Hepsiburada.webp

Pazarama da hala 3199 TL ye var. Kupon ile daha uyguna da alınabilir. Axxes ve ziraat bankası kartlarında puan hediyesi de var.
Screenshot_20250712_122727_Pazarama.webp

Son düzenleme:
Tüm zamanlardaki fiyatı için dip fiyat değil bir aralar 2.000 -2.500 TL civarında satılıyordu. Şu an ki fiyat son 1 yılın dip fiyatı ama. Daha fazla düşer mi bilemiyorum. Düşebilir ama bu fiyat makul gibi.
Axxes (Akbank) kredi kartınız varsa 3.000 TL ye 300 chip puan veriyor. Ekstra indirimler ile daha da ucuza alınabilir. Eski model olduğu için 3.000 TL civarında fiyatı bir nevi kabul edilebilir gibi. Jbl Clip 5 den daha iyidir. Mağazalar yüksek fiyatlara satamadıkları için mecbur indirim yapıyorlar sınırlı sayıda stok oluyor biraz sıcak para girmesini sağlıyorlar.
900 TL ye jbl go 4 aldım. Geçen aylarda jbl go 4 için 1.200 TL ye mükemmel fiyat derken.

14 Temmuz a kadar kampanya dönemi var. 3.199 TL den sipariş edip kutusunu açmayıp daha uygun fiyata düşerse iade edip düşük fiyattan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tüm zamanlardaki fiyatı için dip fiyat değil bir aralar 2.000 -2.500 TL civarında satılıyordu. Şu an ki fiyat son 1 yılın dip fiyatı ama. Daha fazla düşer mi bilemiyorum. Düşebilir ama bu fiyat makul gibi.
Axxes (Akbank) kredi kartınız varsa 3.000 TL ye 300 chip puan veriyor. Ekstra indirimler ile daha da ucuza alınabilir. Eski model olduğu için 3.000 TL civarında fiyatı bir nevi kabul edilebilir gibi. Jbl Clip 5 den daha iyidir. Mağazalar yüksek fiyatlara satamadıkları için mecbur indirim yapıyorlar sınırlı sayıda stok oluyor biraz sıcak para girmesini sağlıyorlar.
900 TL ye jbl go 4 aldım. Geçen aylarda jbl go 4 için 1.200 TL ye mükemmel fiyat derken.

14 Temmuz a kadar kampanya dönemi var. 3.199 TL den sipariş edip kutusunu açmayıp daha uygun fiyata düşerse iade edip düşük fiyattan alabilirsiniz.
Hocam o şekil iadeyi etik bulmuyorum motion 300 alıp iade ettim bakalım alacak gibiyim alırsam deneyimleri yazarım

Anker SoundCore Motion 300 de güzel ürün JBL Flip 6 dan daha iyi özellikleri var. Masa başı bir kullanım için Anker markasının bazı modelleri f/p açısından daha mantıklı. YouTube da karşılaştırma videoları vardır onlara bakabilirsiniz. Mağazada ses karşılaştırma şansınız varsa onu da deneyebilirsiniz. JBL'in ses rengi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edebilirsiniz.
Ürünü aldıktan sonra kutusunu açıp kullanıp açılmamış gibi paketleyip iade etmek etik değil. Kutusunu açmadığınız bir ürünü daha ucuza bulursanız iade etmek hakkınız. Genelde çoğu kişi de 300-500 TL fiyat farkı için uğraşmak istemiyor.

Anker SoundCore Motion 300 de güzel ürün JBL Flip 6 dan daha iyi özellikleri var. Masa başı bir kullanım için Anker markasının bazı modelleri f/p açısından daha mantıklı. YouTube da karşılaştırma videoları vardır onlara bakabilirsiniz. Mağazada ses karşılaştırma şansınız varsa onu da deneyebilirsiniz. JBL'in ses rengi hoşunuza gidiyorsa onu tercih edebilirsiniz.
Ürünü aldıktan sonra kutusunu açıp kullanıp açılmamış gibi paketleyip iade etmek etik değil. Kutusunu açmadığınız bir ürünü daha ucuza bulursanız iade etmek hakkınız. Genelde çoğu kişi de 300-500 TL fiyat farkı için uğraşmak istemiyor.
Hocam anker hoparlorlet kağıt üstünde iyi ama performansta sınıfta kalıyor gözümde jbl 2 3 gömlek üstte bana göre evet kutusu açılmamış ürün tabiki iade edilir ama kutusunu açıp iade etmek hoş bulamadığım bir şey

200 TL kupon var pazarama da. Rekabet var fiyatlar düştükçe düşüyor.
Jbl flip 6 yazarak aratırsanız kırmızı ve pembe rengi çıkıyor. Pazarama üzerinde jbl flip6 birleşik şekilde yazıp aratırsanız siyah ve mavi rengi çıkıyor.
Screenshot_20250712_215121_Pazarama.webp
Screenshot_20250712_215026_Pazarama.webp

Son düzenleme:
Renkler arası fark yoktur içleri aynı. Dışındaki kaplama aynıdır muhtemelen. Renk tercihi kişisel. Ben olsam siyah ya da mavi rengi alırdım. Teknosa kendi sitesinde de satıyor. Media Markt da da var. Ama pazarama gibi satış platformlarında kupon ile bir tık daha ucuza alabilirsiniz.

Renkler arası fark yoktur içleri aynı. Dışındaki kaplama aynıdır muhtemelen. Renk tercihi kişisel. Ben olsam siyah ya da mavi rengi alırdım. Teknosa kendi sitesinde de satıyor. Media Markt da da var. Ama pazarama gibi satış platformlarında kupon ile bir tık daha ucuza alabilirsiniz.
Bakalım hocam mavi bana da hoş geldi en ucuz siyah 3150 ye gördüm mavi aldım 3200e

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250713_142254_Teknosa.webp
    Screenshot_20250713_142254_Teknosa.webp
    37.2 KB · Görüntüleme: 7
Anker motion+ da aynı fiyata düşmüş ama motion 300 alıp iade ettikten sonra tekrar anker almak istemedim hocam flip 6 ve anket motion+ arasından hangisi iyidir sizce

Anker Soundcore Motion+ 2020 de, JBL Flip 6 2022 de çıkmış olması lazım. Enes Özen'e göre Anker Motioon+ rakibi JBL Charge 5 ile kıyaslıyor. Hatta sesi bir tık daha iyi diyor.
Anker de yüksek ses ve bass lazımsa
Anker Soundcore Boom 2,
Fiyatına göre en iyi ses kalitesi lazımsa Motion+.
Anker de ucuza Select 4 Go ya da Soundcore 2 alınabilir.
JBL isteyen biri için Flip 6 3K civarında kötü fiyat değil. JBL de ucuzdan pahalıya sırayla Go 4, Clip 5, Flip 6, Charge essential 2 (3699 TL idi bir aralar) Charge 5 ve Charge 6 alınabilir. Daha yukarısı zaten yüksek bütçeli ürünler. Flip 7 yerine Charge 6 almak daha mantıklı.
Anker ve JBL in ses renkleri farklı. Kimisi ankeri seviyor kimisi JBL i. Anker Motion+ Dizi film izlemek için, konuşma sesi dinlemek için çok iyi. Müzik için de güzel. İki tane alıp bilgisayar için hoparlör sistemi olarak kullananlar var. Soundbar olarak kullananlar var. Motion+ dışarıda kullanıma uygun değil bence. İç mekan için ideal. Flip 6 iç ve dış mekan için kullanılabilir.

Ses konusunda çok takıntılı değilseniz Flip 6, Motion+, Motion 300 de alsanız memnun kalırsınız. Motion+ eski ürün olmasına rağmen ses ve özellikleri konusunda diğerlerinden bir iki gömlek daha üstün gibi.

Anker Soundcore Motion+ 2020 de, JBL Flip 6 2022 de çıkmış olması lazım. Enes Özen'e göre Anker Motioon+ rakibi JBL Charge 5 ile kıyaslıyor. Hatta sesi bir tık daha iyi diyor.
Anker de yüksek ses ve bass lazımsa
Anker Soundcore Boom 2,
Fiyatına göre en iyi ses kalitesi lazımsa Motion+.
Anker de ucuza Select 4 Go ya da Soundcore 2 alınabilir.
JBL isteyen biri için Flip 6 3K civarında kötü fiyat değil. JBL de ucuzdan pahalıya sırayla Go 4, Clip 5, Flip 6, Charge essential 2 (3699 TL idi bir aralar) Charge 5 ve Charge 6 alınabilir. Daha yukarısı zaten yüksek bütçeli ürünler. Flip 7 yerine Charge 6 almak daha mantıklı.
Anker ve JBL in ses renkleri farklı. Kimisi ankeri seviyor kimisi JBL i. Anker Motion+ Dizi film izlemek için, konuşma sesi dinlemek için çok iyi. Müzik için de güzel. İki tane alıp bilgisayar için hoparlör sistemi olarak kullananlar var. Soundbar olarak kullananlar var. Motion+ dışarıda kullanıma uygun değil bence. İç mekan için ideal. Flip 6 iç ve dış mekan için kullanılabilir.

Ses konusunda çok takıntılı değilseniz Flip 6, Motion+, Motion 300 de alsanız memnun kalırsınız. Motion+ eski ürün olmasına rağmen ses ve özellikleri konusunda diğerlerinden bir iki gömlek daha üstün gibi.
Charge essential 2 uyg desteği yok diye eledim jbl hoparlörlerde dikkat eden için şu fark var motion 300 aldım bass vericem diye sesi biraz garip yapıyor bass modu kapalıyken de bass yok doğru düzgün ayrıca jbller bassı daha tok veriyor ankerde daha altı boş basslar var gibi hissettim lfm modunu da kaldırmasa flip ve charge serisinden zaten hiç rakibi yoktu bass isteyen için genel ses kalitesi de benim için jbl tarafı daha ağır basıyor ama motion+ çok övüldü onu denemedim denemeden konuşmak da pek mantıklı olmaz

Geri