Reklam Bannerı

Kulaklık sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

storal

Paylaşımcı
1 Ay önce almış olduğum Huawei freebuds 5i bugün önce ses vermemeye başladı kulaklığa reset attım düzeldi şimdi ise dokunmatiği birazcık sakat çalışıyor gibi hisesediyorum.
Bir sorunmu var yoksa anlık bir hatamı oldu ? Şuan bir sıkıntı olmasada önümüzdeki süreçte başımı ağırtabilirmi diye düşünüyorum.
Herhangi bir fikri olan yazarsa sevinirim.

Düzenleme : kulaklıklardan birisini kullanınca sorun yok ama ikisini birden kullanınca sağ tarafta ses neredeyse yok denecek kadar kısılıyor.

Düzenleme : kulaklıklardan birisini kullanınca sorun yok ama ikisini birden kullanınca sağ tarafta ses neredeyse yok denecek kadar kısılıyor.
Eski kulaklığım preo ms 36 idi. Zamanında kulaklık bozuldu diye servise götürdü ilkinde ancak ikincisinde birinde sesi az öbüründe sesi iyiydi, bu yüzden bir daha garantiye götürdük. Servis direkt ms 36yı değiştirdi.
Şikayetin varsa garantiye götürmelisin.

Eski kulaklığım preo ms 36 idi. Zamanında kulaklık bozuldu diye servise götürdü ilkinde ancak ikincisinde birinde sesi az öbüründe sesi iyiydi, bu yüzden bir daha garantiye götürdük. Servis direkt ms 36yı değiştirdi.
Şikayetin varsa garantiye götürmelisin.
Şimdi düzeldi.
Eğer birkaç kere daha olursa garantiye bakacağım.

Düzenleme: Yazılım güncellemesi gelmiş sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorum , güncellemeyi yapınca bir sorun kalmadı.

Geri