LENOVO YOGA TAB 8GEN3 KILIFI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem

Keşifçi
Cihazı alacaktım fakat kılıf ve ekran koruyucu bulamadım. Mevcut kılıflar/Uyumlu kılıflar var mı veya yakın zamanda gelecek mi? Bilgilendirirseniz sevinirim

Snapdrogan 8 gen 3'ün 6 çekirdekli versiyonu var. Performansı kötü değil ama bataryası uzun süre gitmiyor gibi. Araştırmanızı tavsiye ederim.

Tablet çok satılan bir model olmadığı için piyasada uygun kılıf modeli yok. Evrensel kılıf olarak geçen bir model var belki ona bakabilirsiniz. İlerde satışları artar ise aksesuar getirilme ihtimali var. Yurt dışında kutusundan şarj adaptörü, kablosu, klavyeli kılıf çıkıyor. Bizim ülkede fiyatı düşürmek için boş kutu geliyor. Lenovonun hızlı şarj protokolü ne bilmiyorum. PD destekli olabilir. Anker, Ugreen, Spigen, Mcdodo gibi markaların adaptörlerine bakabilirsin. PD destekliymiş uygun fiyatlı PD destekli 45W ve üzeri adaptörlere bakabilirsin.

Tableti bugün aldım ama kılıf yok ve ayrica adaptör konusunda öneriniz var mı 45w
Datasheet'inde 68W adaptör desteklediği yazıyor.
Bu adaptör bende var S23 Ultra ve A56'yı bununla şarj ettiğim çok oldu. Onları 45W şarj ediyor. Lenovoyu da şarj edecektir.
1000 TL'ye değer kablosu baya uzun.

1774720333494.webp

Geri