Reklam Bannerı

Macbook m3 air vs pro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Farwoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Farwoll

Yeni Başlayan
Macbook air m3 13’. 16 gb ram /256 ssd (42.000)
Macbook pro m3 14’. 8gb ram/512 ssd
(52.000)

Günlük kullanım ve orta şeker yazılım yazacağım sizce hangisi alınmalı ?

8gb ram sıkıntı ssd yi harici de olsa çözersin bir şekilde bana kalırsa mac alma ama sen bilirsin

Macbook air m3 13’. 16 gb ram /256 ssd (42.000)
Macbook pro m3 14’. 8gb ram/512 ssd
(52.000)

Günlük kullanım ve orta şeker yazılım yazacağım sizce hangisi alınmalı ?
Gereksiz pahalı cihazlar bunlar bence windows tarafından bir şeye yönelmeniz daha iyi olur.
İllede alacaksanız 8gb ram cidden çok sıkıntı ona göre karar verin.

Alacaksan da 8 GB ram alma, bunlar ikinci el mi sıfır mı? Macbook Air hiç alma zaten. Windows tarafında şöyle bir karşılığı var. İşlemci ram bitişik Macbook gibi. Pil ömrü, pilde yüksek performans vermesi hatta 3nm olması bile aynı. Ben olsam madem böyle bir şey istiyorsun ya bunu ya x elite laptoplardan birini alırdım bu fiyatlara. Eğer bu profilde bir bilgisayar istiyorsan. Yoksa pil şart değilse rtx 4070 pc alırsın M3'e falan takla attırır

Alacaksan da 8 GB ram alma, bunlar ikinci el mi sıfır mı? Macbook Air hiç alma zaten. Windows tarafında şöyle bir karşılığı var. İşlemci ram bitişik Macbook gibi. Pil ömrü, pilde yüksek performans vermesi hatta 3nm olması bile aynı. Ben olsam madem böyle bir şey istiyorsun ya bunu ya x elite laptoplardan birini alırdım bu fiyatlara. Eğer bu profilde bir bilgisayar istiyorsan. Yoksa pil şart değilse rtx 4070 pc alırsın M3'e falan takla attırır

Bu ultra işlemclerin pil performansı nasıl? m serisi gibi pil performansı veriyormu?

Bu ultra işlemclerin pil performansı nasıl? m serisi gibi pil performansı veriyormu?
Son çıkan seri M serisi ile benzer hatta bazı koşullarda daha iyi gidiyor. Ha windows laptoplarda 90wh bataryaya ve amd işlemciye sahip olan laptoplar ihtiyatlı kullanırsan 10 saatten fazla video izletebiliyor, içinde ekran kartı olması da pil performansını etkilemiyor eskisi kadar optimus sayesinde falan. Bende 12. nesil i7 ve rtx 3060 var ben bile günlük işlerde 5 saat ekran süresi alabiliyorum. mux yok

ama ben kendim ofis laptop alacak olsam https://www.epey.com/laptop/lenovo-yoga-slim-6-82x3004gtx.html bunu alırdım üstüne de bir kuruş daha vermezdim, çünkü çok bişey katmıyor bence iki kat fazla para vermek

Son çıkan seri M serisi ile benzer hatta bazı koşullarda daha iyi gidiyor. Ha windows laptoplarda 90wh bataryaya ve amd işlemciye sahip olan laptoplar ihtiyatlı kullanırsan 10 saatten fazla video izletebiliyor, içinde ekran kartı olması da pil performansını etkilemiyor eskisi kadar optimus sayesinde falan. Bende 12. nesil i7 ve rtx 3060 var ben bile günlük işlerde 5 saat ekran süresi alabiliyorum. mux yok
peki cpu gücü olarak ne durumda?

Pil o kadar önemli değil performansı iyi olsun dersen de buraya kadar düşebilirsin

bir ram eklenecek sadece 500-600 liraya her türlü işini görür.

Takılma windowsculara, ram sorun olmayacaksa pt den m3 pro al geç, ram sorun olcaksa da m3 air 16 256 falan iyidir. O kalite hissiyatını, ekran ve pilin, ve hatta hoparlörlerin mükemmelliğinin tadına vardın mı bırakamazsın. Kesinlikle macbook al. İŞİN İÇİN WİNDOWS ŞART MI Bİ ÖĞREN AMA. Özellikle burayı büyük yazdım, iş için alcaksan araştırmakta fayda var.

Takılma windowsculara, ram sorun olmayacaksa pt den m3 pro al geç, ram sorun olcaksa da m3 air 16 256 falan iyidir. O kalite hissiyatını, ekran ve pilin, ve hatta hoparlörlerin mükemmelliğinin tadına vardın mı bırakamazsın. Kesinlikle macbook al. İŞİN İÇİN WİNDOWS ŞART MI Bİ ÖĞREN AMA. Özellikle burayı büyük yazdım, iş için alcaksan araştırmakta fayda var.
Hocam adam M3 Pro işlemcisi almayacak Macbook Pro kasasında düz M3 işlemcisini alacak 52 bine M3 Pro işlemcisini alsa zaten al der insanlar. Takılmayacak bir durum yok yani ortada overpriced bi durum var. 8 GB ürüne 52 bin lira verip vermemeyi sorunca normal olarak tavsiye etmiyoruz.

Hocam adam M3 Pro işlemcisi almayacak Macbook Pro kasasında düz M3 işlemcisini alacak 52 bine M3 Pro işlemcisini alsa zaten al der insanlar. Takılmayacak bir durum yok yani ortada overpriced bi durum var. 8 GB ürüne 52 bin lira verip vermemeyi sorunca normal olarak tavsiye etmiyoruz.
ben sana cevaben söylemedim onu. Genel manada windowscu insanlar için söyledim. Senin sözün referans bence teknoloji konusunda, önce onu bir kenara ayıralım.

İşlemci konusunda evet fanlı air esasında bu cihazlar. Fakat benim anlatmak istediğim olay şu. Kağıt üstünde bakıldığında rakip bulunabiyor apple'a karşı fakat gerçek hayatta işler öyle değil. Adamlar bize o fiyata inanılmaz iyi bir ekran, ses ve malzeme kalitesi veriyor. Kaç teknoloji marketine gidip kaç cihaz kurcaladıysam apple'daki kaliteyi hiçbirinden alamadım. Hele ki editörcüklerin öve öve bitiremediği huaweiler oyuncak gibi bunların yanında. Çoğu markanın kasası dandik, artı bu fiyatlara apple'ın verdiği güvenceyi verebilecek başka bir firma olduğunu düşünmüyorum.

Snapdragon, lunar lake vs. iyi gözüküyor fakat ne oldukları muamma, halen daha elimizde adam akıllı veri yok (bu göreceli, tartışılabilir). Lunar lake den biraz ümitliyim ama snapdragon için baya bi beklememiz gerekecek gibi geliyor bana. Ciddi arm destek sorunları var.

Ben bu sebeplerden dolayı mac önerdim. Ama alacak kişinin kendi araştırması gerekiyor tabi

Eğer 16gb ramli macbook pro yu bu fiyata alabilseydi evet diyebilirdim ancak 8gb macbook intihar demek hele m3 gibi bir işlemci ile.
Air e hiç girmiyorum onu baştan eledik zaten. Sizin kastettiğiniz o mükemmellik "pro" modeller için var airler standart laptopdur.

Geri