Reklam Bannerı

Mesh sistemi önerisi

Timemagician

Yeni Başlayan
Merhaba
Kablonet modemimin Wi-Fi sistemi maalesef yetersiz geliyor. Bu nedenle, 3+1 evim için bir Mesh Wi-Fi sistemi almayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli kullanıcılardan ve ürün önerisi olanlardan yardım rica ediyorum. Özellikle kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba
Kablonet modemimin Wi-Fi sistemi maalesef yetersiz geliyor. Bu nedenle, 3+1 evim için bir Mesh Wi-Fi sistemi almayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli kullanıcılardan ve ürün önerisi olanlardan yardım rica ediyorum. Özellikle kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Aklınızda bir bütçe var mı? Ona göre önermem daha verimli olur.

2000 TL civarında bütçem var.
Hocam belirttiğiniz fiyata Mesh sistem biraz zor görünüyor ancak şimdilik Mesh destekli bir sinyal güçlendirici alıp sonrasında Modemi veya Routerı da aynı marka olup mesh destekleyen bir model alarak destekleyebilirsiniz.

Bu markayı öneririm Buddy 6'yı kendim kullanıyorum:

Hocam belirttiğiniz fiyata Mesh sistem biraz zor görünüyor ancak şimdilik Mesh destekli bir sinyal güçlendirici alıp sonrasında Modemi veya Routerı da aynı marka olup mesh destekleyen bir model alarak destekleyebilirsiniz.

Bu markayı öneririm Buddy 6'yı kendim kullanıyorum:

Öneriniz için teşekkür ederim.Bütçeyi yükseltsek.Hangi ürünü tavsiye ederseniz.

Öneriniz için teşekkür ederim.Bütçeyi yükseltsek.Hangi ürünü tavsiye ederseniz.
Rica ederim şimdi fiyatlarına göz attığımda belirttiğiniz bütçeye uygun bir mesh sistem buldum eğer 2 mesh cihazı yeterli derseniz bu ürünü önerebilirim zaten TP-Link'in bir markasıdır:

Eğer 2 değil de 3 Cihaz isterseniz aynı ürünün 3'lü sü de mevcut:

Rica ederim şimdi fiyatlarına göz attığımda belirttiğiniz bütçeye uygun bir mesh sistem buldum eğer 2 mesh cihazı yeterli derseniz bu ürünü önerebilirim zaten TP-Link'in bir markasıdır:

Eğer 2 değil de 3 Cihaz isterseniz aynı ürünün 3'lü sü de mevcut:

Çok soru sordum.Kusura bakmayın.TP-Link markasında hangisini önerirsiniz.

Çok soru sordum.Kusura bakmayın.TP-Link markasında hangisini önerirsiniz.
Estağfurullah hocam, Eğer markası direkt TP-Link olsun derseniz bu ürünü almanızı tavsiye edebilirim ilerleyen zamanla bütçeniz oldukta ikinci ve üçüncü cihazları da ekleyebilirsiniz:

Wifi 6'nın altına inmenizi tavsiye etmem evet Wifi 5'te daha uygun ürünler de var ancak ileriye dönük olması açısından pek tavsiye etmem Wifi 5'i.

Geri