Reklam Bannerı

Mini pc

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

storal

Paylaşımcı
Bildiğiniz güzel mini pc modellerini buraya atabilirsiniz fazla popüler cihazlar olmadığı için bulmakta biraz zorluk çekiyorum eli yüzü düzgün bir model aramaktayım.

Şu üçüncü attığınız ilgimi çekti ben bunların incelemelerini arıyım biraz.

Özellikle mini pc arayan birinin oyun oynayacağını sanmıyorum m4 mac mini 28 e çözülebilir normalde mac önermem nefret ederim macden ama mini pc klasmanında iyi bir alet yapmış adamlar

Özellikle mini pc arayan birinin oyun oynayacağını sanmıyorum m4 mac mini 28 e çözülebilir normalde mac önermem nefret ederim macden ama mini pc klasmanında iyi bir alet yapmış adamlar
Mac güzelde ram ve depolama ekleyemiyosun .
Depolama haleldilir ama rame mahkumsun.
Ya madem hem Windows alışıksın hem de sana ram ve depolama lazım hiç sıkıntı çekmeden kullan donanım anlamında yok SSD yok ram diye uğraşma bence
Şuan yoğun bir süreçteyim biraz ileriye attım bu pc yi işlerim vs bitince bir karar verip alırım ama laptop da düşünmüyor değilim.
Masaüstü kesinlikle olmasada laptop yada mini pc arasında gidip geliyorum. Alcağım gün ne olur bakalım.

Mac güzelde ram ve depolama ekleyemiyosun .
Depolama haleldilir ama rame mahkumsun.

Şuan yoğun bir süreçteyim biraz ileriye attım bu pc yi işlerim vs bitince bir karar verip alırım ama laptop da düşünmüyor değilim.
Masaüstü kesinlikle olmasada laptop yada mini pc arasında gidip geliyorum. Alcağım gün ne olur bakalım.
Laptop almak çok daha mantıklı bence mini pc den taşınabilirlik olarak çünkü monitörü taşıması vesaire o da zor

Ben laptop bakayım ozaman.
Alacağım zaman yine yazarım buraya birşeyler önerirsiniz 😅
Aslında kullanımını o yüzden sormuştum mini pc neden istiyorsun diye taşımak istiyorsan monitörle falan taşıması yine zor değil mi nasıl kullanmayı düşünüyorsun

1 monitör gideceğim yere koyar 1 monitörde eve alırım taşıması vs kolay olur diye düşünmüştüm.
Öte yandan yanımda bir kutuda monitör taşımayı dert etmem :D en azından şimdilik
böyle geliyor ama monitörü taşırken keşke almasaydım diyebilirim.
Laptop daha mantıklı gelmeye başladı.
Aslında kullanımını o yüzden sormuştum mini pc neden istiyorsun diye taşımak istiyorsan monitörle falan taşıması yine zor değil mi nasıl kullanmayı düşünüyorsun

Geri