Elliye uzay gemisi bulursun. Emin misin kasa istemediğine peki?30-40 eğer iyi birşey olursa 50 ye kadar yolu var.
Net bir şekilde.Elliye uzay gemisi bulursun. Emin misin kasa istemediğine peki?
Ya madem hem Windows alışıksın hem de sana ram ve depolama lazım hiç sıkıntı çekmeden kullan donanım anlamında yok SSD yok ram diye uğraşma benceŞu üçüncü attığınız ilgimi çekti ben bunların incelemelerini arıyım biraz.
Mac güzelde ram ve depolama ekleyemiyosun .Özellikle mini pc arayan birinin oyun oynayacağını sanmıyorum m4 mac mini 28 e çözülebilir normalde mac önermem nefret ederim macden ama mini pc klasmanında iyi bir alet yapmış adamlar
Şuan yoğun bir süreçteyim biraz ileriye attım bu pc yi işlerim vs bitince bir karar verip alırım ama laptop da düşünmüyor değilim.Ya madem hem Windows alışıksın hem de sana ram ve depolama lazım hiç sıkıntı çekmeden kullan donanım anlamında yok SSD yok ram diye uğraşma bence
Laptop almak çok daha mantıklı bence mini pc den taşınabilirlik olarak çünkü monitörü taşıması vesaire o da zorMac güzelde ram ve depolama ekleyemiyosun .
Depolama haleldilir ama rame mahkumsun.
Şuan yoğun bir süreçteyim biraz ileriye attım bu pc yi işlerim vs bitince bir karar verip alırım ama laptop da düşünmüyor değilim.
Masaüstü kesinlikle olmasada laptop yada mini pc arasında gidip geliyorum. Alcağım gün ne olur bakalım.
Ben laptop bakayım ozaman.Laptop almak çok daha mantıklı bence mini pc den taşınabilirlik olarak çünkü monitörü taşıması vesaire o da zor
Aslında kullanımını o yüzden sormuştum mini pc neden istiyorsun diye taşımak istiyorsan monitörle falan taşıması yine zor değil mi nasıl kullanmayı düşünüyorsunBen laptop bakayım ozaman.
Alacağım zaman yine yazarım buraya birşeyler önerirsiniz![]()
Aslında kullanımını o yüzden sormuştum mini pc neden istiyorsun diye taşımak istiyorsan monitörle falan taşıması yine zor değil mi nasıl kullanmayı düşünüyorsun
3.sıradaki güzel makina. Bu cihazlarla çalışma rahat oluyor ses yok az yer kaplıyorUcuzdan pahalıya doğru birkaç seçenek atacağım şimdilik bulduklarımı
Sende var mı3.sıradaki güzel makina. Bu cihazlarla çalışma rahat oluyor ses yok az yer kaplıyor
Kuveyttürke 12 ay vade farksız taksit varmış ayda 2.4 sadeceBunların garanti durumu ne acaba
2 yıl yazmış hocam da garantilik bi durum olacağını sanmıyorumBunların garanti durumu ne acaba