Reklam Bannerı

Mini pc

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan storal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adaptör 120w
1733610975987.webp

Mac mininin 32gb ramlisini alıp yanına harici ssd de alınabilir ama bende keymey gibi mini pc den çok laptop taraftarıyım bu paralara ekran kartlı güçlü işlemcili laptoplar var

Mac güzelde ram ve depolama ekleyemiyosun .
Depolama haleldilir ama rame mahkumsun.

Şuan yoğun bir süreçteyim biraz ileriye attım bu pc yi işlerim vs bitince bir karar verip alırım ama laptop da düşünmüyor değilim.
Masaüstü kesinlikle olmasada laptop yada mini pc arasında gidip geliyorum. Alcağım gün ne olur bakalım.
Alıntıyı yine ekleyememişiz :D

Mac mininin 32gb ramlisini alıp yanına harici ssd de alınabilir ama bende keymey gibi mini pc den çok laptop taraftarıyım bu paralara ekran kartlı güçlü işlemcili laptoplar var.
Mac e para vermek bana biraz koyuyor şahsen.
Şu arkadaş genel itibari ile mac mini den daha iyi ve ram , ssd konfigrasyoununu ayarlayabiliyoruz.
Öyle bir reklam yapmışlarki sanki apple hiç kimsenin başaramadığı birşeyi başarmış onun gazına gelip atlamıştım mac miniye sonra biraz bakınca daha iyileri varmış.
Zaten pek olumlu bakmıyordum macos a burdanda bir kazancım oldu :)
Daha güçlü ekran kartı vs doğrudur ama benim bu güce ihtiyacım yok.

Şu arkadaş genel itibari ile mac mini den daha iyi ve ram , ssd konfigrasyoununu ayarlayabiliyoruz.
Öyle bir reklam yapmışlarki sanki apple hiç kimsenin başaramadığı birşeyi başarmış onun gazına gelip atlamıştım mac miniye sonra biraz bakınca daha iyileri varmış.
Mac os u ben de sevmiyorum hoşuna gittiyse al gitsin bu makineyi güç tuşunun yeri yeter mac mini den daha iyi olmak için :D ama mac mini de kötü cihaz değil tabiki

Mac os u ben de sevmiyorum hoşuna gittiyse al gitsin bu makineyi güç tuşunun yeri yeter mac mini den daha iyi olmak için :D ama mac mini de kötü cihaz değil tabiki
İphone mantığı gibi geliyor bana genel bir alınmazlık söz konusu ancak apple istiyorsan alabilirsin kötü ürün değil.

Daha güçlü ekran kartı dersen zaten 34 bine 4070 superli sistem satıldı, onu almak lazım

@Keymey
Bu laptop hakkında ne düşünüyorsun?
13-900h
2.5k ekran
biraz ucuz geldi bana
Bu 35 bine satılırken iyiydi de bu fiyata alınmaz, işlemcisi yeni ultra yada amd işlemcilere göre çok verimsiz. Bu fiyata olan her ofis laptopu qhd+ ekrana sahip zaten bir de artı bir özellik değil. Onun yerine
bu ikisinden biri alınabilir. ben olsam hiç bütçeyi fazla yükseltmeden
https://www.epey.com/laptop/lenovo-yoga-slim-6-82x3004gtx.html alır geçerdim

Bu 35 bine satılırken iyiydi de bu fiyata alınmaz, işlemcisi yeni ultra yada amd işlemcilere göre çok verimsiz. Bu fiyata olan her ofis laptopu qhd+ ekrana sahip zaten bir de artı bir özellik değil. Onun yerine
bu ikisinden biri alınabilir. ben olsam hiç bütçeyi fazla yükseltmeden
https://www.epey.com/laptop/lenovo-yoga-slim-6-82x3004gtx.html alır geçerdim
Bu ultra işlemcilere biraz mesafeli yaklaşıyorum yeni nesil i7 i9 lar gibi güçlü değiller sanırım.
Haklarında pek olumlu yorumda okumadım.
Bir performans testi izlemem lazım.

Bu ultra işlemcilere biraz mesafeli yaklaşıyorum yeni nesil i7 i9 lar gibi güçlü değiller sanırım.
Haklarında pek olumlu yorumda okumadım.
Bir performans testi izlemem lazım.
Daha güçlüler daha fazla güç tüketiklerinde, yenileri 30wta falan maksimum güce ulaşıyor, bunlar en az iki kat falan. Ama düz serilerden daha verimliler

Geri