Nothing Phone 3 almalı mıyım ?

tt82

Yeni Başlayan
Herkese merhaba
Honor 400 pro , Magic 6 ve 7 pro aktif olarak kullandım. Güncel Nothing phone 2 kullanıyorum.
Telefon kullanırken genel beklentilerim
1 - Ekran kalitesi , özellikle gün ışığı parlaklık ve renk doğruluğu. Nothing phone 2 de renk doğruluğu bence çok iyi , parlaklık seviyesi düşük kalıyor.
2 - Batarya performansı ( Oyun yok , işim gereği günlük 1.5 saat telefon görüşmesi, WhatsApp yazışması, online borsa uygulaması kullanımı ). Gün sonu saat 18 de eve gelince %30 kalsa yeterli.Nothing Phone 2 yi gün içerisinde 15 dakika şarj edersem gün sonuna kadar rahat kullanıyorum.
3- Kamera performansı , profesyonel kullanıcı değilim çok sık kamera kullanımı olmuyor ama elimin altında lazım olunca düzgün çekim yapan bir cihaz olsun istiyorum. Nothing Phone 2 nin kamerası kullandığım diğer cihazların gerisinde kalıyor.
4- Ses kalitesi , teneke gibi olmasın ortalama ses kalitesi yeterli. Magic 7 pro bu konuda çok iyi performans gösteriyordu.
5- Ergonomi ve malzeme kalitesi. Telefonu eline alınca kalite hissiyatını versin istiyorum. Magic 6 pro = Magic 7 pro > Nothing Phone 2 > Honor 400 pro

Bunları alt alta koyunca 16/512 konfigürasyon Nothing phone 3 mantıklı gibi duruyor. Siz ne önerirsiniz ?
Bütçe sınırı olarak 70 bin TL ye kadar çıkabilirim. Yazdığım kriterler dahilinde Nothing Phone 3 işimi görecekse fazla para vermekte istemem.

Bir ara Xiaomi 13 ultra 12/256 versiyonu 38 bin TL ye bulmuştum ama karar veremediğim için almadım.
Özellikle kullanıcı deneyimi olanların ve tabii Murat Bey in görüşlerini merak ediyorum.

Son düzenleme:
Eğer nothing phone 2'yi arayüz olarak kullanmayı beğeniyorsanız 3'ü almak mantıklı olabilir. Malzeme kalitesi için bence mağazaya gidip bir denemelisiniz, kalınlık incelik elde tutuş size bağlı bir durum, başkasının yorumu tam olarak size uymayabilir. Nothing Phone 3 bu saydıklarınızı hemen hemen tamamını kapsayabilen bir cihaz fakat pili konusunda kullanıcı yorumlarına baktığımızda şüphe oluşabiliyor. Son olarak da 70 bin lira bütçe ile ben olsam daha üst segment cihazlara bakardım.

Yorum için teşekkürler. Batarya konusunda Nothing Phone 2 kadar idare etse yeterli benim için. 70 bin tl vermek sorun değil, tek sıkıntı alternatif çoğalınca seçim yapmak zor oluyor :) O yüzden hem iş görmesi hem de fiyat / performans olarak Nothing Phone 3 mantıklı geliyor.

Eğer nothing phone 2'yi arayüz olarak kullanmayı beğeniyorsanız 3'ü almak mantıklı olabilir. Malzeme kalitesi için bence mağazaya gidip bir denemelisiniz, kalınlık incelik elde tutuş size bağlı bir durum, başkasının yorumu tam olarak size uymayabilir. Nothing Phone 3 bu saydıklarınızı hemen hemen tamamını kapsayabilen bir cihaz fakat pili konusunda kullanıcı yorumlarına baktığımızda şüphe oluşabiliyor. Son olarak da 70 bin lira bütçe ile ben olsam daha üst segment cihazlara bakardım.
Nothing mağazalarda olmuyır.

2 günlük deneyimlerim :
Batarya Nothing Phone 2 ye nazaran daha iyi hissettiriyor
Ekran kalitesi gayet iyi ( renk kalitesi ve parlaklık rezervi olarak )
Ergonomi enteresan bir şekilde nothing phone 2 daha hafif olmasına rağmen , Nothing phone 3 daha iyi. Muhtemelen ağırlık dağılımı ile alakalı. Malzeme kalitesi gayet iyi.
Şimdilik bu kadar deneyim arttıkça ekleme yaparım

Geri