Reklam Bannerı

Öğrenci için laptop tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan srkn60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkiyede birçok fabrika var oralarda var iş imkanı (hyundai assan, toyota )gibi
Otomobil teknolojisinin elektrikli otomobil e kayması yakın gelecek için bi risk oluşturur mu?
Bir de zaten robotik üretim oldukça ön planda. Otomobil mühendisliği adına nasıl olur bilemedim.
Kimya mühendisliği ni araştırdınız mı hiç?
Sektör olarak daha çok çalışma alanı vardır diye düşündüm şu an.
Tabi ki ilgi alanı olup olmaması bambaşka bi kriter.

Otomobil teknolojisinin elektrikli otomobil e kayması yakın gelecek için bi risk oluşturur mu?
Bir de zaten robotik üretim oldukça ön planda. Otomobil mühendisliği adına nasıl olur bilemedim.
Kimya mühendisliği ni araştırdınız mı hiç?
Sektör olarak daha çok çalışma alanı vardır diye düşündüm şu an.
Tabi ki ilgi alanı olup olmaması bambaşka bi kriter.
Elektrikli otomobiller sorunsuz değil ve çoğu insan yaklaşmıyor bu yüzden elektriklilere ve önlerindeki en büyük engel bence menzil, çoğunlukla 500km civarı menzil elektrikli arabalar var, bu menzil de en iyi ihtimal. Artı olarak bu başka bir konu başlığı altında tartışılsa daha iyi olurdu

Lenovo Ideapad Slim 3 16IRH10 Intel Core I7 13620H 16GB 1tb SSD Freedos 16" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 83K2001VTR
https://app.hb.biz/TgDtXyK31CnU

Satış ortaklığı bağlantısıdır. Uygulamadan yapacağın alışverişlerde komisyon kazanırım.

Sadece işlemci var. Harici GPU yok. Otomotiv mühendisliğinde, daha doğrusu genel olarak mühendisliklerde GPU'ya çok fazla ihtiyaç yok. Yok demek yanlış olur. Yapay zeka tarafına girersen orada Nvidia GPU gerekiyor. İş oraya gelecekse farklı şeyler konuşulur.

Hangi programları kullanacağını iyi araştır GPU gereksinimi yok/az ise bu olur.
Mühendislik için Mac'e ne dersiniz?

Geri