Merhabalar Samsung Galaxy A55 5G Cihazı Kullanıyorum Ve One UI 7 Güncellemesini Yüklediğimden Beri Sarjın Çok Alakasız %'Delerde Hızlı Tükendiğini Görüyorum Mesela Fotoğraf'da En Son %90'a Kadar Sarj Olmus Ve Üzerinden 40 Dakika Geçmiş Ve Sarjım %7 Azalmış Telefonu Tam 10 Ay Kullandım Ve Resmi Telefon Mağazasından Aldım
● Telefonun Pili Değiştirlmedi
● Şarjdayken Telefonla Çok Sık Oynamadım
● Çakma Kablo Ve Adaptör Kullanmadım
Bu Durum One UI 7 Güncellemsi Yükledikden Sonra Başlamadı Aslında Yaklaşık 1 Aydır Bu Durum Devam Ediyor Eskiden İyiydi Telefonda Kötü Amaçlı Yazılım Ola Bilir'mi ? Ve Gece Yattın Sabah Kalkdığımda Telefonun Şarjı Kendi Kendine Çok Düşüyor Mesela 25% De Herşeyi Kapatıb Mesela ● Wifi ● Mobil Veri ● Konum Gibi Uygulamaları Kapatıb Yatıyorum Sabah Bir Kalkıyorum Şarj %16 Bu Normal'mi ?
● Telefonun Pili Değiştirlmedi
● Şarjdayken Telefonla Çok Sık Oynamadım
● Çakma Kablo Ve Adaptör Kullanmadım
Bu Durum One UI 7 Güncellemsi Yükledikden Sonra Başlamadı Aslında Yaklaşık 1 Aydır Bu Durum Devam Ediyor Eskiden İyiydi Telefonda Kötü Amaçlı Yazılım Ola Bilir'mi ? Ve Gece Yattın Sabah Kalkdığımda Telefonun Şarjı Kendi Kendine Çok Düşüyor Mesela 25% De Herşeyi Kapatıb Mesela ● Wifi ● Mobil Veri ● Konum Gibi Uygulamaları Kapatıb Yatıyorum Sabah Bir Kalkıyorum Şarj %16 Bu Normal'mi ?