S24 Fe'nin Gt6'dan daha iyi demenizi sebebi yazılım mı yoksa iç donanım mı? (Sadece merak ediyorum.) Dediğim gibi S24 Fe'den uzaklaşma sebeplerim vardı ekran, işlemci, ekran çerçevesi, dokunmatik. Ekranın renkleri ile ilgili olan sorunumu çözdüm/çözdünüz. Ancak dokunmatik tepki hızı veya bazen ekrana dokunmak bile dokunmamızı algılamadığı olduğu söyleniyor. (şikayetvar) İşlemci olarak stress altında çok kayıp verdiği söyleniyordu veya çok ışındığı. Bunlarda beni cihazdan biraz geri tutuyordu yoksa cihaza bir nefretim yok. Stress altında ve sürdürülebilirlik için sd 8 gen 2'li oneplus 12r'a baktım ama onunda kameraları kötü diyorlar. (Kamera ve sensörler ile ilgili neredeyse hiçbir bilgim olmadığı için hiç bir şey diyemem.) Ben alana kadarda 1.5 yıl eski olacak bu yüzden eledim. (Bilmiyorum yanlış mı yaptım.)
Bir de realme gt6'nın asıl sorunu demişsiniz, peki nedir o sorun? (Yazım olarakta bilgi olarakta yanlışlarım vardır yazım yanlışlarımı maruz görün. Bilgi Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.)