Reklam Bannerı

Önerilerinizi bekliyorum

Alternatif konu bölümleri açılabilir, ürün duyurularinizi eklemek için de kategori acabilirsiniz bence.

Yeni kategoriler, bu diğer xenforo forumlarda olan yazım yanlışı düzeltme butonu, bide konulara "Konu" diyerek başlamamak

Yeni kategoriler, bu diğer xenforo forumlarda olan yazım yanlışı düzeltme butonu, bide konulara "Konu" diyerek başlamamak
Bu "Konu" diye başlamamak meselesini anlamadım. Ekran görüntüsü atabilir misin?

Bazı yerlerde Konu"Başlık" şekilde bir format var bundan mı bahsediyorsun?

Yazim kurallarina uyulmasi gerektigini düşünüyorum. En azından cümleye büyük harfle başlanmasına, de/da'nın yazımına, soru eki mi'nin yazımına ve cümle sonunda noktalama isarerlerinin kullanılmasına dikkat edilmeli.

Murat başkan 41 yaşındayım, donanimhaber forum un prime zamanlarının en aktif üyelerindendim . Şunu söyleyebilirim bizim insanımız rütbeleri, yıldızları seviyor, öyle bir uygulama yapabilirsen inan aktif kişi sayısı çok artar. Ayrıca moderatörlük isteyen aktif arkadaşlara bu görevi verebilirsin ,düzeni sağlamak için önemli. DH'de askeri rütbeler vardı burada da çaylak, usta, master ya da satrançtaki gibi grandmaster falan yapılabilir, hepsine ayrı renk yıldız vb farklılıklar verilebilir. Üyelerin mesaj sayılarını isimlerinin altlarında gösterebilirsin örneğin.

Murat başkan 41 yaşındayım, donanimhaber forum un prime zamanlarının en aktif üyelerindendim . Şunu söyleyebilirim bizim insanımız rütbeleri, yıldızları seviyor, öyle bir uygulama yapabilirsen inan aktif kişi sayısı çok artar. Ayrıca moderatörlük isteyen aktif arkadaşlara bu görevi verebilirsin ,düzeni sağlamak için önemli. DH'de askeri rütbeler vardı burada da çaylak, usta, master ya da satrançtaki gibi grandmaster falan yapılabilir, hepsine ayrı renk yıldız vb farklılıklar verilebilir. Üyelerin mesaj sayılarını isimlerinin altlarında gösterebilirsin örneğin.
Gerçekten bunların yapılması gerekiyor. Forumu açtım ama yoğun vaktime geldi. Önümüzdeki haftalarda daha fazla üzerine düşmeyi düşünüyorum(bir de laf aramızda kalsın forum gelişiyor algısı oluşsun isteğim var :D :D)

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Hocam yeni mesajlar kısmını anasayfaya alsanız daha iyi olur son mesajların görünürlüğü ve etkileşim oluşması adına

Hocam yeni mesajlar kısmını anasayfaya alsanız daha iyi olur son mesajların görünürlüğü ve etkileşim oluşması adına
Yeni mesajların sayfanın en üstünde gözüküp konuların yeni mesaj atılma tarihlerine göre sıralanmasından bahsediyorsun değil mi?

Ben bu konuyu Pazartesi tekrar gözden geçirip yeni özellikleri yavaş yavaş aktifleştireceğim. Tavsiye için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: YsF
Yeni mesajların sayfanın en üstünde gözüküp konuların yeni mesaj atılma tarihlerine göre sıralanmasından bahsediyorsun değil mi?

Ben bu konuyu Pazartesi tekrar gözden geçirip yeni özellikleri yavaş yavaş aktifleştireceğim. Tavsiye için teşekkür ederim.
Evet hocam. Forum daha da güzelleşecek gibi yakın zamanda kolay gelsin.

1732645697291.webp

En kısa sürede geçici de olsa logo gerekli.

Bu "Konu" diye başlamamak meselesini anlamadım. Ekran görüntüsü atabilir misin?

Bazı yerlerde Konu"Başlık" şekilde bir format var bundan mı bahsediyorsun?
Konuların başlıkları hep "Konu" ile başlıyor, mesela "Konu Telefon önerisi", "Konu 3000TL bandında kulaklık önerisi" gibi gibi.

Ekran görüntüsü 2024-11-26 231538.webp

Yeni mesajlar, konular, popüler konular ve indirimler kısmı anasayfada gözükecek şekilde olursa daha iyi olur. Ek'teki gibi. Neler yeni kısmından bakmak biraz uğraştırıcı bence.

Konuların başlıkları hep "Konu" ile başlıyor, mesela "Konu Telefon önerisi", "Konu 3000TL bandında kulaklık önerisi" gibi gibi.
Bende sadece trend içeriklerde o şekilde gözüküyor onu da düzeltmeye çalışıyorum. Başka yerlerde de o şekilde Konu diye başlıyor mu?

Metni paylasmadan önce otomatik düzenleme seçenegi gelebilir. Yurtdisindayim, bilgisayarimda veya iPhone telefonumda konustugumuz dil nedeniyle yabanci klavye kullaniyoruz. Türkçe karakterlerin bazilari yok. “Küçük I” “Sanliurfanin ilk harfi” veya “yumusak g” gibi. Samsung’da her harf var. Yalniz iPhone’dan yazarken bu dedigim harfler çikmiyor.

Geri