Forumda yapılacak çok geliştirme var. Her türlü önerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Bir indirim konusu açacağım. Birçok forumda var ve gerçekten faydalı oluyor.Alternatif konu bölümleri açılabilir, ürün duyurularinizi eklemek için de kategori acabilirsiniz bence.
Bu forumda da en ufak yazım yanlışında giyotinle kafamızı uçuracak mısınız?Bir indirim konusu açacağım. Birçok forumda var ve gerçekten faydalı oluyor.
Bunun yanı sıra kategoriler artacak yavaş yavaş olacak, ben hızlıca forum açılsın istedim.
Bu "Konu" diye başlamamak meselesini anlamadım. Ekran görüntüsü atabilir misin?Yeni kategoriler, bu diğer xenforo forumlarda olan yazım yanlışı düzeltme butonu, bide konulara "Konu" diyerek başlamamak
Yazım yanlışını düzeltmeye bile gerek yok anlaşılıyorsa ne yazıldığıBu forumda da en ufak yazım yanlışında giyotinle kafamızı uçuracak mısınız?
Gerçekten bunların yapılması gerekiyor. Forumu açtım ama yoğun vaktime geldi. Önümüzdeki haftalarda daha fazla üzerine düşmeyi düşünüyorum(bir de laf aramızda kalsın forum gelişiyor algısı oluşsun isteğim varMurat başkan 41 yaşındayım, donanimhaber forum un prime zamanlarının en aktif üyelerindendim . Şunu söyleyebilirim bizim insanımız rütbeleri, yıldızları seviyor, öyle bir uygulama yapabilirsen inan aktif kişi sayısı çok artar. Ayrıca moderatörlük isteyen aktif arkadaşlara bu görevi verebilirsin ,düzeni sağlamak için önemli. DH'de askeri rütbeler vardı burada da çaylak, usta, master ya da satrançtaki gibi grandmaster falan yapılabilir, hepsine ayrı renk yıldız vb farklılıklar verilebilir. Üyelerin mesaj sayılarını isimlerinin altlarında gösterebilirsin örneğin.
Yeni mesajların sayfanın en üstünde gözüküp konuların yeni mesaj atılma tarihlerine göre sıralanmasından bahsediyorsun değil mi?Hocam yeni mesajlar kısmını anasayfaya alsanız daha iyi olur son mesajların görünürlüğü ve etkileşim oluşması adına
Evet hocam. Forum daha da güzelleşecek gibi yakın zamanda kolay gelsin.Yeni mesajların sayfanın en üstünde gözüküp konuların yeni mesaj atılma tarihlerine göre sıralanmasından bahsediyorsun değil mi?
Ben bu konuyu Pazartesi tekrar gözden geçirip yeni özellikleri yavaş yavaş aktifleştireceğim. Tavsiye için teşekkür ederim.
Konuların başlıkları hep "Konu" ile başlıyor, mesela "Konu Telefon önerisi", "Konu 3000TL bandında kulaklık önerisi" gibi gibi.Bu "Konu" diye başlamamak meselesini anlamadım. Ekran görüntüsü atabilir misin?
Bazı yerlerde Konu"Başlık" şekilde bir format var bundan mı bahsediyorsun?
Bende sadece trend içeriklerde o şekilde gözüküyor onu da düzeltmeye çalışıyorum. Başka yerlerde de o şekilde Konu diye başlıyor mu?Konuların başlıkları hep "Konu" ile başlıyor, mesela "Konu Telefon önerisi", "Konu 3000TL bandında kulaklık önerisi" gibi gibi.
Konuların başlıkları hep "Konu" ile başlıyor, mesela "Konu Telefon önerisi", "Konu 3000TL bandında kulaklık önerisi" gibi gibi.