Şuan işlevsellik ve göze hitap açısından yeterli hocam dahası forum büyüdükçe gelirAslında ortalamak lazım tam olarak düzgün değil ama dediğim gibi HTML - CSS bilmek Xenforo söz dizimini bilmek gerek benim alanım değil.
Şuan işlevsellik ve göze hitap açısından yeterli hocam dahası forum büyüdükçe gelirAslında ortalamak lazım tam olarak düzgün değil ama dediğim gibi HTML - CSS bilmek Xenforo söz dizimini bilmek gerek benim alanım değil.
Bilgisayar kısmına Laptop başlığı lazım.
Eklendi.Çevre birimlerine de monitör![]()
Futbol bölümü olmalı.Günümüzde futbol muhabbeti çok yapıldığı için forumda olması gerekiyor.Forumda yapılacak çok geliştirme var. Her türlü önerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Aktiflik çok az bence kitle çekmek lazımForumda yapılacak çok geliştirme var. Her türlü önerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Sabit reklamEkli dosyayı görüntüle 962
Forumdaki reklamlar kişisel yönelimlere göre mi ayarlı?
Farklı bir reklam yapabilirsiniz.Aktiflik çok az bence kitle çekmek lazım
Eklendi.Masaüstü Bilgisayar kısmında depolama başlığı açılabilir. Özellikle bu alandaki az ürün gamı ve fiyatlar daha da göze çarpıyor son zamanlarda. Farklı modellerin de belirtilmesi adına işe yarar bir kanal olur.
Bu konu öncelikle ele alınmalı ve saygı konusu da eklenmeli. Küçük veya büyük fark etmeksizin emeğe saygısızlık can sıkıcı oluyor, özellikle forumun bazı kategorileri incelenmeli. 2025 yılında halen gözünü ve aklını kullanamayan farklı farklı kullanıcıları görmek de kötü. Bu şekilde yazmak da pek tercihim değildir ancak gün değil günler geçti bu konu hakkında. Şu tuşun da varlığı hatırlatılırsa daha göze güzel gelen bir ortam oluşur.Kesinlikle kurallar kısmı eklenmeli ve istisna olmamalı.
Raporlamaktan çekinmeyin hocamBu konu öncelikle ele alınmalı ve saygı konusu da eklenmeli. Küçük veya büyük fark etmeksizin emeğe saygısızlık can sıkıcı oluyor, özellikle forumun bazı kategorileri incelenmeli. 2025 yılında halen gözünü ve aklını kullanamayan farklı farklı kullanıcıları görmek de kötü. Bu şekilde yazmak da pek tercihim değildir ancak gün değil günler geçti bu konu hakkında. Şu tuşun da varlığı hatırlatılırsa daha göze güzel gelen bir ortam oluşur.
Erol Mütercimler'i anıyorum bu konuda, o tercüme ediyor içimdekileri. Ülke çapında olan durumlar zaten belli. Ufaklı büyüklü fark etmeksizin ve sitenin durumu da fark etmeksizin hak konusu insana dokunuyor. Paylaşılan konular dünyanın seyrini değiştirecek veya hayatı etkileyecek şekilde değil ancak cepten çıkan para 1 kuruş az da olsa yarardır. Maksat; hak edenin hakkını hakkında alması bu maddi zorluklar altında (sağ olun ayrıca).Raporlamaktan çekinmeyin hocam