Reklam Bannerı

Önerilerinizi bekliyorum

Ayrıca, malum forumda (biliyorsunuz) modlar fikirlerinizi beğenmezse sizi banlıyorlar, beni 50 kez şutladılar. Siz yapmayı düşünmezsiniz umarım.

Forumlar kısmında, tıklanılan kategoriye yukarı sekmeler kısmından tekrar basınca forumlar kısmına, en başa atıyor. Ufak ama göze gelen bir durum. Daha altta kalacak kategoriler için ileriki zamanlarda daha da göze gelebilir.

Üyenin rütbesini İngilizce gösteriyor. Düzeltilirse iyi olur.
1000013950.webp

Hocam ufak bir zaman ayırıp çok düsünmeden basit bir logo yapmak/yaptırmak gerekli

Murat başkan 41 yaşındayım, donanimhaber forum un prime zamanlarının en aktif üyelerindendim . Şunu söyleyebilirim bizim insanımız rütbeleri, yıldızları seviyor, öyle bir uygulama yapabilirsen inan aktif kişi sayısı çok artar. Ayrıca moderatörlük isteyen aktif arkadaşlara bu görevi verebilirsin ,düzeni sağlamak için önemli. DH'de askeri rütbeler vardı burada da çaylak, usta, master ya da satrançtaki gibi grandmaster falan yapılabilir, hepsine ayrı renk yıldız vb farklılıklar verilebilir. Üyelerin mesaj sayılarını isimlerinin altlarında gösterebilirsin örneğin.
Mesaj sayısını ekledim, yavaş yavaş her şeyi düzelteceğim. Xenforo geliştiricisi olmadığım için yapay zeka yardımıyla hallediyorum bunları.

Ödül meselesini de ekledim ama bunların tabii ki geliştirilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Mesaj sayısını ekledim, yavaş yavaş her şeyi düzelteceğim. Xenforo geliştiricisi olmadığım için yapay zeka yardımıyla hallediyorum bunları.

Ödül meselesini de ekledim ama bunların tabii ki geliştirilmesi gerekiyor.
Hocam düzenlemeler güzel olmuş ama üye rütbesindeki sayı sıralaması ilginç duruyor ve mesaj sayısının hizalamasında problem var gibi

1000015494.webp

Bugün bu meselelere inanılmaz zaman harcadım ve pes ettim. Buranın bir gelir getirmesi ve bilene yaptırmamız gerekiyor sanırım.
İndirim ve fırsatlar kısmında konu başlıklarının ayrı ayrı olması da iyiydi ancak şahsen tek başlık olması daha sade ve anlaşılır geliyor. Başlıkları ayırınca çok konu başlığı olduğundan bu sefer de böyle bir karışıklık oluyor. Tek bir ana başlık iyi gibi açıkçası.

İndirim ve fırsatlar kısmında konu başlıklarının ayrı ayrı olması da iyiydi ancak şahsen tek başlık olması daha sade ve anlaşılır geliyor. Başlıkları ayırınca çok konu başlığı olduğundan bu sefer de böyle bir karışıklık oluyor. Tek bir ana başlık iyi gibi açıkçası.
Belki teknolojik cihazlarla diğerleri diye ayrılabilir çok fazla olmak yerine

Önce insan olması gerekiyor forumda. Şuan yeterince üyemiz yokken ortalığı karıştırmaya gerek yok. Senin dediğini yapmanın daha estetik yolları aslında var ancak Xenforo kodlama bilgim yetmez şimdilik. Burası gelir getirmeye başladığı an daha ciddi yatırım yapılır.

Bugün saatlerimi verdim ve ciddi bir şey çıkarmakta zorlandım. Biraz yavaş yavaş ilerlemek gerek. Benim asıl odaklanmam gereken yer Youtube. Oradaki kullanıcıları arttırmak ve buraya çekmek.

Bugün bu meselelere inanılmaz zaman harcadım ve pes ettim. Buranın bir gelir getirmesi ve bilene yaptırmamız gerekiyor sanırım.
Güzel iş çıkardınız hocam bugünn anasayfa daha albenili ve içeriklere kolay ulaşılıyor
Şuan forum aramalarda da görünüyor yavaş yavaş
Fazlası için dediğiniz gibi bir bilene danışmak gerekiyor

Geri