Reklam Bannerı

Operatör Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shun

Keşifçi
Türkcell kontratım bitti ve Vodafone geçmeyi düşünüyorum 60gb 324tl dijitale ve farklı operatörden gelene özel galiba netgsmin hali ortada var mı başka tavsiyesler var mıdır?

Türkcell kontratım bitti ve Vodafone geçmeyi düşünüyorum 60gb 324tl dijitale ve farklı operatörden gelene özel galiba netgsmin hali ortada var mı başka tavsiyesler var mıdır?
Aynı fiyata Türk Telekom'da 40 GB paket olsa da en azından çekim gücü olarak daha memnun eder. Turkcell biraz daha pahalı şayet nerelerde nasıl çektiği belli. Vodafone genel olarak negatif yorumlara sahip. Şu anlık kampanyalarla da hem fiyat hem de çekim kalitesi açısından Türk Telekom'a bakılabilir. Bunlar dışında NetGSM de internet konusunda iyidir ancak artık fiyatları dolayısıyla geçmişte kalmış bir firma. Özellikle 60 GB aranıyorsa da Turkcell'deki "Büyük Festival 60 GB" paketi için 390 TL değer.

Vodafone kullanamıycağın internete para ödüyorsun resmen.Arkadaşa 30gb internet veriyordu bir sonraki ay o kullanamadığı üstüne ekleniyordu.İyi birşey evet ama o internet gb'ları asla kullanamıyor çünki çekmiyor telefonu.

Turkcell den şaşma derim.Vodafone un internet hızı beş para etmez.Telekom da zaman zaman şebeke sorunu çıkarabiliyor.Pahalı olsada Turkcell tartışmasız en iyisi.

Geri