Fanın içine çok fazla toz giriyor. Su geçirmezlik özelliği yok, yağmur yağarsa veya az miktarda suyla temas ederse telefon kullanılamaz hale gelir mi? Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ekranda kırmızı ışık sorunu var, bu doğru mu? Eğer öyleyse, neden oluyor? 1 yıllık güncelleme çok az değil mi? Ayrıca ciddi bir aşırı ısınma sorunu olduğunu duydum, bu doğru mu? Kaç yıl boyunca en yeni ve güncel oyunları gecikme veya donma olmadan çalıştırabilecek? Güncellemeler sadece 1 yıl için olsa da telefonu en az 7 yıl kullanabilir miyiz? Bypass şarj nedir? Ben anlamıyorum. Telefonun arka kamerası ne kadar iyi? Kar yağarken fotoğraf veya video çekmek istersem hayal kırıklığına uğrar mıyım? Hangi yapay zeka özellikleri mevcut? Şu anda GTA 5 bu telefonda 60 veya 75 FPS'de çalışıyor, kaç yıl 60-75 FPS'de çalışmaya devam edecek? Yeni bir telefon çıkardığınızda, ona ne tür özellikler eklersiniz? Özel ROM'lar yüklenebilir mi? Pil ömrü kısalıyor mu? Game Space güncelleme alıyor mu? Günlük kullanım için iyi mi? 1 yıllık güncellemeler oyunları etkiler mi? Fanı nasıl temizleriz? *Aklımdaki neredeyse tüm soruları sorduğumu düşünüyorum, umarım cevaplarsınız.