Reklam Bannerı

RedMagic10Pro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Benita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benita

Yeni Başlayan
Fanın içine çok fazla toz giriyor. Su geçirmezlik özelliği yok, yağmur yağarsa veya az miktarda suyla temas ederse telefon kullanılamaz hale gelir mi? Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ekranda kırmızı ışık sorunu var, bu doğru mu? Eğer öyleyse, neden oluyor? 1 yıllık güncelleme çok az değil mi? Ayrıca ciddi bir aşırı ısınma sorunu olduğunu duydum, bu doğru mu? Kaç yıl boyunca en yeni ve güncel oyunları gecikme veya donma olmadan çalıştırabilecek? Güncellemeler sadece 1 yıl için olsa da telefonu en az 7 yıl kullanabilir miyiz? Bypass şarj nedir? Ben anlamıyorum. Telefonun arka kamerası ne kadar iyi? Kar yağarken fotoğraf veya video çekmek istersem hayal kırıklığına uğrar mıyım? Hangi yapay zeka özellikleri mevcut? Şu anda GTA 5 bu telefonda 60 veya 75 FPS'de çalışıyor, kaç yıl 60-75 FPS'de çalışmaya devam edecek? Yeni bir telefon çıkardığınızda, ona ne tür özellikler eklersiniz? Özel ROM'lar yüklenebilir mi? Pil ömrü kısalıyor mu? Game Space güncelleme alıyor mu? Günlük kullanım için iyi mi? 1 yıllık güncellemeler oyunları etkiler mi? Fanı nasıl temizleriz? *Aklımdaki neredeyse tüm soruları sorduğumu düşünüyorum, umarım cevaplarsınız.

Telefonun tablet kadar olduğu doğrudur ancak konuyu tablet kategorisine açacak kadar büyük de değildir herhalde.

Fan her zaman çalışmak zorunda olmadığı için dışarıya çıkarsan kap taksan içine hiç bir şey gelmez. Toz meselesinde de aynısı geçerli, sadece oyun oynayacağın zaman kabını çıkarsan hiç bir sorun yaşamazsın içine bişey kaçması ile ilgili. 1 yıl güncelleme az ama çok bir önemi yok, 10 sene öncesine android uygulamalarının desteği devam ediyor hala. Isınma sorunu dedikleri cihazın limitlerinin olmaması, diğer cihazlar throttle yedikleri için ısınmıyorlar, redmagic yazılımının throttle eşiği çok daha yüksek derecelerde. Yani diğer telefonlara kıyasla daha uzun süre daha yüksek performans alabilmeyi sağlıyor. 8 gen 2 bile şu anki tüm oyunları kolayca çalıştırabiliyorsa 8 Elite 5 sene rahat çalıştırır, mobile genelde ağır oyun çıkarmıyorlar zaten üreticiler. Bypass şarj cihazın enerjiyi bataryadan değil şarj cihazından çekmesi kablosu takılıyken, bataryanın ısınmasını önlüyor. Arka kamera sensörü s25 ana kamera ile aynı boyutta, sonuçları da benzer olacaktır. Ama yan kameraların durumu iyi değil. Telefoto yok, ön kamera da bayağı kötü ekran altı olduğu için. Yapay zeka özelliklerini önemsemediğim için hiç bakmadım vardır bişeyler mutlaka. GTA 5'in çalışma durumu yıllar geçtikçe gerilemez sonuçta aynı işlemci ve aynı oyun, yine aynı performansı verir yıllar sonra da. Android güncellemesi oyunları etkilemez, hala birçok oyun android 5 destekliyor. Diğer sorular da kendi kullanımına bağlı sorular

Geri