Reklam Bannerı

Redmi buds 6 active uygulama sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rehimov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence iyade ver tr garantili al gerek yok risk almaya
Iade sebebini sordu bende orijinal degil yazdim 2 gun sonra iade için kargoya vereceğim umarım bu sebebten dolayi parayi iade ederler ve birde kulaklığı bir seffaf naylon bosete qoymusdular orijinalde olduğu gibi o naylon poseti kaybetim posetsiz iade edersem kabul ederlermi ? Amma kulaklığın paketi hala bende

Iade sebebini sordu bende orijinal degil yazdim 2 gun sonra iade için kargoya vereceğim umarım bu sebebten dolayi parayi iade ederler ve birde kulaklığı bir seffaf naylon bosete qoymusdular orijinalde olduğu gibi o naylon poseti kaybetim posetsiz iade edersem kabul ederlermi ? Amma kulaklığın paketi hala bende
bence sıkıntı etmezler zaten onu yırtıp açmadınmı kutuyu

bence sıkıntı etmezler zaten onu yırtıp açmadınmı kutuyu
Valla işten cikar cikmaz resmi mağazalara gitdim oradan Azərbaycan garantili aldim uygulamasida kendiside cok iyi çalışıyor eskiyide geri iysde edeceğim yarın

Ekli dosyalar

• 20250518_164834.webp
    20250518_164834.webp
    467.6 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20250518_173208_Xiaomi Earbuds.webp
    Screenshot_20250518_173208_Xiaomi Earbuds.webp
    42.6 KB · Görüntüleme: 8
Valla işten cikar cikmaz resmi mağazalara gitdim oradan Azərbaycan garantili aldim uygulamasida kendiside cok iyi çalışıyor eskiyide geri iysde edeceğim yarın
ses kalite farkı var demi hocam temudakinden bu arada rengi güzelmiş ben aldığım zaman bu renkler 150 lira falan daha pahalıydı ben ilk çıktığı zaman aldım

bende redmi airdots vardı tr de aldım sizinki gibi çakma geldi Az garantili aldım sonra baya memnunum ondan da

ses kalite farkı var demi hocam temudakinden bu arada rengi güzelmiş ben aldığım zaman bu renkler 150 lira falan daha pahalıydı ben ilk çıktığı zaman aldım
Ses farkı baya var ayni fiyata aldım neredeyse temudan bir farkı yok bu arada temudan aldığım çin sürümüymüş onun için bağlanamıyormuş

Sende tik tok izlerken çok az ses kayması falan oluyormu? Yada sesi gecikmeli veriyormu
Var ama abartılacak kadar değil 2x de izlersem fark ediyorum bunun tuhaf özelliği Xiaomi 14 ult 15 ult 14 t falan o cihazlarda düşük gecikme ama diğer cihazlar gecikme yüksek 200 MS de falan var galiba

Geri