Reklam Bannerı

S23 Ultra vs iPhone 15 Pro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkylt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kkylt

Keşifçi
Kayıtlı S23 Ultra'dan yeni iPhone 15 Pro'ya geçmek nasıl olur? Günlük hayatta en çok 1-3x kullanıyorum. S23 Ultra'nın çekimleri gerçeklikten uzak geliyor ve sanki güncellemelerle daha kötü bir hale geldi. 14 Pro Max'i deneyimlediğimde kameranın renkleri ve kalitesi hoşuma gitmişti. Bu yüzden iPhone merakı başladı.

Kayıtlı S23 Ultra'dan yeni iPhone 15 Pro'ya geçmek nasıl olur? Günlük hayatta en çok 1-3x kullanıyorum. S23 Ultra'nın çekimleri gerçeklikten uzak geliyor ve sanki güncellemelerle daha kötü bir hale geldi. 14 Pro Max'i deneyimlediğimde kameranın renkleri ve kalitesi hoşuma gitmişti. Bu yüzden iPhone merakı başladı.
Bende aynı mevzu S24 Fe 16 Pro için geçerli merak ediyorum hangisi değer diye ama iphone deneyimlemek istiyorsanız geçebilirsiniz iyi bir tercih olabilir

B*k gibi olur. İskelet arkadaşımda 15 pro var (robloxdan kazandığı parayla almış pjwıdfınjkwlfdnfwe) s23 ultramı yan yana getirdim onla ve saçma bir şekilde benim ki bir tık daha iyi performans verdi. Kamera için alıyorsunuz çok daha iyi çin çan çon cihazlar var.

Fotoğraf noktasında S23 ultra çok daha iyidir. Video olarak Iphone öne çıkar. Şahsen S23 Ultra der geçerim.

Karşılaştırmalara baktığımda S24 Ultra'nın 23'e göre daha gerçekçi keskinlik, kontrast ve renk aralığına sahip olduğunu gördüm. 4K60'da lensler arası geçiş ve 4K120 imkanı da güzel geldi, sanırım 15 Pro yerine 24 Ultra'ya geçeceğim.

Geri