S24 den hangi cihaza geçilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan user2838
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

user2838

Yeni Başlayan
Arkadaşlar 35 bin tl civarlarında bir cihaz alacağım. S24 den çok memnunum ama QuickPanel kasmasından pil performansından ve kameranın bazı noktalarda yetersiz kalmasından (örneğin deklanşör gecikmesi,fotoğrafta arka plandaki ışığın patlaması,aşırı doygun fotoğraflar gibi ) başka bir modele geçmek istiyorum kriterlerim batarya mükemmel olmasada s24 kadar da kötü olmamalı,kamerası kesinlikle önemli oyun oynamıyorum ancak 4 sene boyunca stabil bir arayüz akıcılığı sağlamalı güncellemeler ile stabilitenin de bozulmasını istemem saçma sapan arayüz hatalarına tahammül edemiyorum her güncelleme geldiğinde cihazı sıfırlatmasın yani.Poco X8 Pro ve Pro Max in kamerası iyi değil biliyorum ama izlediğim bir videoda s26 plustan bile iyi gözüküyordu veya bundan önce kullandığım 16e cihazının sensörü 1/2.55 di ama s24 den iyi çekiyordu en azından renkleri daha hoştu fakat poco nun yazılımından şüpheliyim aynı şekilde 14t pro da almayı düşündüm ancak yazılımdan tereddüt ettim düz xiaomi 14 de olabilir ekranın büyük olması tercihim değil ancak mecbur kalırsam büyük de alabilirim ek olarak pwm değeri yüksek olmalı usb 3.2 de önemli bir avantaj ama olmasada olur daha önce poco x3 kullandım ve arayüzden çok çektim sade bir arayüz için nothing de istedim aslında ancak nothing phone 3 hakkında çok olumsuz yorum okudum o yüzden kafam karıştı.Xiaomi içinde debloat işlemi yaparım diye düşündüm diğer markalara hiç bakmadım pek de mantıklı bir model yok sanırım sizin tavsiyeniz nedir S24 de kalmalı mıyım ?
Fiyatlar şu şekilde
Nothing Phone 3 12/256-35.150₺
Xiaomi 14 12/256-37.800
Xiaomi 14T Pro 12/512-35.200 (İthalatçı)
Poco X8 Pro Max 12-512-35.000
Poco X8 Pro 12-512 32.000

Geri