Ben başka birine kurulumunu yaptım cihazın, kurulum yaparken bir sürü şey indiriyorsunuz. Elimde olan telefon ile aynıydı ama internetim fiber değil. Sonuç olarak sorun yoktu internet hızında. Hatta modemden biraz uzakta olduğum halde iyi çekiyordu wifi sinyali. Oyun kısmını test etmedimS24 Fe de elinde olan başka bir cihaz ile intarnet bağlantı hızını test edebilir misin? Bazı exynos telefonlarda bağlantı sorunu olduğu söyleniyor, bu cihazda da böyle bir sorun mevcut mu? Birde oyunlarda ekranı kaydırırken bir gecikme oluyor mu?
İnterneti şimdi test ettim elimdeki X6 Pro ile S24 FE arasında ikiside aynı sonuçları aldı hatta X6 Pro 213Mpbs S24 FE 220mpbs sonucu aldı oyunlarda ekranı kaydırırken herhangi bir gecikme kesinlikle yaşamadımS24 Fe de elinde olan başka bir cihaz ile intarnet bağlantı hızını test edebilir misin? Bazı exynos telefonlarda bağlantı sorunu olduğu söyleniyor, bu cihazda da böyle bir sorun mevcut mu? Birde oyunlarda ekranı kaydırırken bir gecikme oluyor mu?
İzledim bu videoyu gerçekten çok iyi iş çıkarmış.Gayet doğal bir tanıtım olmuş. DSLR kamera ile karşılaştırmaları güzel, fakat pro mod tanıtımı yapılmamış.
S24 Fe de eğer S23 sensör paketinin tamamı olsa neler olurdu diye düşünmekten deli olucam gece geceİzledim bu videoyu gerçekten çok iyi iş çıkarmış.
Hiç bir şey olmazdı hocam, arasındaki fark devasa değil. Telefotosu daha iyi çekerdi o kadar, o da 10x zoomdan sonra fark eder ancak. Düz S serilerinde kullanılan sensörler eskidi çoktan, 4 sene önce iyiydi artık değil.S24 Fe de eğer S23 sensör paketinin tamamı olsa neler olurdu diye düşünmekten deli olucam gece gece
6 saat gibi bişey alabilirsin büyük ihtimal. Çekim kuvvetine bağlı biraz da.yarın s24 fe almayı düşünüyorum %100 şarjdan tamamen mobil veriyle kaç saat ekran süresi alabilirim ortalama? testini yapan, videosu vs. var mı? biraz aradım ama tamamen mobil veriyle test gerçekleştiren yok.
bir de ısınma sorunu çok mu kötü? sorun denecek seviyede mi?
Hocam ben %80 şarjdan %20 ye günü tamamlayabiliyorum kesin bir süre veremiyorum çünkü çok değişiyor günlük bakma sürem ama %100 den kesin olarak rahat bir şekilde günü tamamlayabilir diyebilirim mobil veride kullandığınızda tabi süre azalabilir ama güzel yanı cihazı standby moduna bırakırsanız mobil veride güç tüketmiyor bileyarın s24 fe almayı düşünüyorum %100 şarjdan tamamen mobil veriyle kaç saat ekran süresi alabilirim ortalama? testini yapan, videosu vs. var mı? biraz aradım ama tamamen mobil veriyle test gerçekleştiren yok.
bir de ısınma sorunu çok mu kötü? sorun denecek seviyede mi?