Csc yi SIM(Slovenya) yaparak update ettim gayet akıcı seri ve sorunsuz bir yazılım olmuş akıcılığı müthiş
Daha tam test etmedim hocam ama ilginçtir cihaz manasız sıcak çalışıyorBatarya performansı nasıl hocam?
Garip bir durum değil aslında Tab S9'uma One 7 yükledim neredeyse hiçbir fark yok diyebilirim.**ANTUTU KARŞILAŞTIRMASI**
Android 14 de 1.7M alırken
Android 15 de 1.5M puan almış şaşırdım
Eski One UI 6.1 in hantallığına göre One UI 7.0 ios ile rekabet edebilecek seviyede akıcılığa sahip olmuş,OpenGl olan sürücü Vulkana geçirilmiş tabi bazı oyunlarda hala OpenGl oluyor ancak bu da bir gelişmedir batarya verimliliğini ancak test edebiliyorum bir çok animasyon değişmiş video kayıtlarıyla gösterebilirimAkıcılık müthiş derken, nerelerde farklılık var ve neler daha hızlı daha ayrıntılı anlatabilir misin
Ayar kalmamış burdaGame booster ayarlarına değinmeden geçemicem Oyun Eklentileri kaldırılmış yerine temelli Gaming Hub a toplanmış ayarlar değiştirilmiş özelleştirilmiş birde oyun içi ayarlar kısmı değiştirilmiş ancak ayarlar çok kısıtlı yeni update de ekstralar eklenir umarım performans ayarı vs olarak
Oyun eklentilerini kaldırıp buraya taşımışlar hepAyar kalmamış burda
Derece göstergesini kaldırmışlar gibi geldi baktığımda.Oyun eklentilerini kaldırıp buraya taşımışlar hep
Evet evet kaldırmışlar hepsi gitmişDerece göstergesini kaldırmışlar gibi geldi baktığımda.
Ben hafif hissediyorum ağır bi batarya sömürme durumu yok6da da olduğu gibi 7de sorunlu bi yazılım 7.1 i bekleyin derim aşırı olumsuz batarya yorumları var
Extreme stress testte stabilite bu kadar yüksek mi? 8 gen 2'den daha iyi performans gösteriyorVulkana geçerek Samsung büyük iyilik yapmış cidden