Öncelikle merhabalar şuan 26000 civarı bütçeye sahibim telefonu genelde sosyal medya ve kamera için kullanırım s24 fe bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefon gibi. Yurt dışı işine girmek istemiyorum. Sizce alınır mı fiyatı düşer mi s24 fe nin
Daha düşmez sosyal medya ve kamera için bu fiyata en iyi telefon gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Öncelikle merhabalar şuan 26000 civarı bütçeye sahibim telefonu genelde sosyal medya ve kamera için kullanırım s24 fe bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefon gibi. Yurt dışı işine girmek istemiyorum. Sizce alınır mı fiyatı düşer mi s24 fe nin
Bugün bir telefoncuyla konuştum 25250 den yardımcı olurum dedi 256 gb içinBiraz bekleyin 25 bin küsur fiyata alın bin lira daha uyguna almış olursunuz sık sık indirim oluyor
Bende öyle düşünüyorum samsung yazılımı üzmez güzel Bi fiyat performans amiral gemisi yapmışlar gibi bişey tek sıkıntılı yanı tasarımda benceDaha düşmez sosyal medya ve kamera için bu fiyata en iyi telefon gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Ben telefonculara güvenmiyorum dikkat edin, kullanılmış telefon falan vermesinBugün bir telefoncuyla konuştum 25250 den yardımcı olurum dedi 256 gb için
İnternet üzerinden alın aynı fiyat zatenBugün bir telefoncuyla konuştum 25250 den yardımcı olurum dedi 256 gb için
İnternet üzerinden almayı planlıyordum ama sürekli fiyat artmaya başladı 26.500 şuan en ucuz ilanİnternet üzerinden alın aynı fiyat zaten
Amazonu kontrol edin en dip fiyatlar orda olur genellikleİnternet üzerinden almayı planlıyordum ama sürekli fiyat artmaya başladı 26.500 şuan en ucuz ilan
Birde 26.500 e internetten almak 25000 telefoncuya vermekten 10 kat daha güvenilirdirİnternet üzerinden almayı planlıyordum ama sürekli fiyat artmaya başladı 26.500 şuan en ucuz ilan
Evet telefoncuyla konuştuktan sonra hak verdim sana daha önceden fatura kesilmiş bir cihazmış almayı düşünmüyorum 1000 tl fark için değmez benceBirde 26.500 e internetten almak 25000 telefoncuya vermekten 10 kat daha güvenilirdir
İndirim bekle sık sık 25 bin civarına düşüyorEvet telefoncuyla konuştuktan sonra hak verdim sana daha önceden fatura kesilmiş bir cihazmış almayı düşünmüyorum 1000 tl fark için değmez bence
Öyle yapacağım bu hafta sonuna kadar düşerse düşer yoksa en ucuz fiyattan alırım mecburenİndirim bekle sık sık 25 bin civarına düşüyor
telefonu alalım dedik 27500 e çıkardı adamlar şaka gibi almıcam beklicem
25.799 TL düştü almak istersenizÖyle yapacağım bu hafta sonuna kadar düşerse düşer yoksa en ucuz fiyattan alırım mecburen