Reklam Bannerı

S24+ ile 14T pro Arasında Kaldım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can02

Yeni Başlayan
Kendi çapımda araştırma yaptığımda s24+'ın şebeke sorunları olduğunu görüyorum. Bazı yerlerde buda beni tedirgin ediyor. Bi taraftada xiaomi var samsunga göre işlemcisi vs tedirgin etmiyor fakat s24+ ın one uı ilgimide çekmiyor değil kararsız kaldım burda benim için kullanıcı yorumları önemli kullananlar kısada olsa 2 telefon hakkında görüşlerini paylaşabilirmi. (sınav senemdeyim normalde oyun oynayan birisiyim ama bu aralar oynamamam lazım)

Her ikisini de alsan fark etmez. Şebeke sorunlarını falan takma derim. İşletim sistemine göre tercih edebilirsin ikisinden birini. 9300+ GPUda exynos 2400'den daha iyi ama çok fark edilir olmaz çoğu oyunda. CPU olarak yakınlar.

Uzun yillardir samsung kullanicisiydim, s7 s10e. sonra yd xiaomi 14 e geçiş yaptim pil kamera ekran ses olaraktan samsungtan cok daha güzel. Ama yazilimsal olarak asla tatmin etmedi one ui ve aliskanliklar her şeyi degistiriyor. Xiaomi 14u sattim s24plus aldim one ui ve bildigim arayüz. Kamerasi xiaomi 14 e göre geride, islemcisi geride ama aliskanliklar telefondan hoşnutluk olarak samsungcuyum.

Bu noktada senin aliskanliklarin neler ? Bunlarda performans kamera pilden bazen önemli olabiliyor.

Uzun yillardir samsung kullanicisiydim, s7 s10e. sonra yd xiaomi 14 e geçiş yaptim pil kamera ekran ses olaraktan samsungtan cok daha güzel. Ama yazilimsal olarak asla tatmin etmedi one ui ve aliskanliklar her şeyi degistiriyor. Xiaomi 14u sattim s24plus aldim one ui ve bildigim arayüz. Kamerasi xiaomi 14 e göre geride, islemcisi geride ama aliskanliklar telefondan hoşnutluk olarak samsungcuyum.

Bu noktada senin aliskanliklarin neler ? Bunlarda performans kamera pilden bazen önemli olabiliyor.
Xiaomi 14'ten kötü mü s24+ kamerası deneyimledin mi bunu

Önceki telefonum poco x3 pro'ydu Oyun telefonu olduğu için almıştım.3 senedir onu kullanıyordum fakat kroniği varmış.Bir gün ekranı gitti vs samsung alırsam ilk deneyimim olucak. samsungun yapay zekası, yazılımı, özellikleri çok hoş geliyor.Ama bi taraftada aynı fiyat 120w şarj adaptörlü 14t pro var ayrıyaten bi taraf exynos bi taraf mediatek. İnternette çoğunluk şebeke sorunundan bahsetti exynosda internet gidip geliyor,çekmiyor tarzı konuşmalar dönüyor.Buda s24+ almalımıyım diye düşündürüyor.Malum ülkenin ekonomisi belli,uzunca bir süre kullanmak istiyorum. Bunları göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim.Bu benim için önemli çünkü 3-4 sene kullanırım diye düşünüyorum.

Kendi çapımda araştırma yaptığımda s24+'ın şebeke sorunları olduğunu görüyorum. Bazı yerlerde buda beni tedirgin ediyor. Bi taraftada xiaomi var samsunga göre işlemcisi vs tedirgin etmiyor fakat s24+ ın one uı ilgimide çekmiyor değil kararsız kaldım burda benim için kullanıcı yorumları önemli kullananlar kısada olsa 2 telefon hakkında görüşlerini paylaşabilirmi. (sınav senemdeyim normalde oyun oynayan birisiyim ama bu aralar oynamamam lazım)
Oyun için 14t pro alınabilir ama ben hakkımı s24+ da kullanırdım.
Genel olarak daha premium bir cihaz.

Önceki telefonum poco x3 pro'ydu Oyun telefonu olduğu için almıştım.3 senedir onu kullanıyordum fakat kroniği varmış.Bir gün ekranı gitti vs samsung alırsam ilk deneyimim olucak. samsungun yapay zekası, yazılımı, özellikleri çok hoş geliyor.Ama bi taraftada aynı fiyat 120w şarj adaptörlü 14t pro var ayrıyaten bi taraf exynos bi taraf mediatek. İnternette çoğunluk şebeke sorunundan bahsetti exynosda internet gidip geliyor,çekmiyor tarzı konuşmalar dönüyor.Buda s24+ almalımıyım diye düşündürüyor.Malum ülkenin ekonomisi belli,uzunca bir süre kullanmak istiyorum. Bunları göz önünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim.Bu benim için önemli çünkü 3-4 sene kullanırım diye düşünüyorum.
Ben de X3 Pro kullanıyorum hâlâ. Bu şebeke sorununu ne buradaki ne telegramdaki kullanıcıları hiç bahsetmedi. Yaygın bir sorun olduğunu düşünmüyorum, operatöre bağlı bile olabilir. Onun dışında 14T Pro da alabilirsin

S24lerin şebeke sorunu cihaz yeniyken de konuşulmuştu. Bence ortada çok ciddi bir sorun yok gibi duruyor.

14T Pro'nun en en en bariz avantajı 120W. Diğer meselelerde avantajı veya dezavantajı var mı tartışılır.

S24 Plus'un avantajı 7 sene güncelleme. Ben S24 Plus alırdım ama 14T Pro'yu alsan kimse niye aldın demez. Kullanıcıları da memnun gibi duruyor.

Satış ortaklığı bağlantısıdır. Bu bağlantılardan Hepsiburada mobil uygulamasına gidip alışveriş yaparsan komisyon kazanırım.

S24 Plus

14T Pro

Son düzenleme:
s24+ fake amiral gemisi
14t pro fake fake amiral gemisi

ben s24+ plus tercih ederdim. samsung one ui xiaomi nin hyper os una göre çok daha başarılı. Ekstra yukarda belirttiğim gibi bir statü farkının olması ve samsung un marka algısı da cabası. 120w hariç bir eksiklik hissetmezsin.

not: şahsi tercihimdir. ytd.

S24 plus al geç.

Tartışmalı konu olduğundan cevap vermem zor. Hangi arayüzden memnunsan oradan devam edebilirsin.
Telefonum apple, tabletim samsung ve samsung arayüzünü sevdiğimden s24+ alırdım.

Geri