Reklam Bannerı

S24+ ŞARJ

Güncellemeden sonra ekran süresi ne kadar düştü? Güvenlik güncellemesi değil de büyük bir güncelleme yaptıysanız bazen ilk başta optimizasyon sorunu oluyor. Pil tüketimi bozuluyor. Ben onun için güncelleme gelince direk yapmıyorum. Önemli bir özellik yoksa pilinden memnunsam güncelleme yapmıyorum.
S24 + %20-%100 arasında en kötü 6-7 saat ekran süresi vermesi gerekiyor diye düşünüyorum.
Hocam konudan bağımsız diyelim one ui 7.0 geldi ne kadar beklemek gerekir güncellememek için

Şu kadar beklemek gerekir diye süre vermek mantıklı değil. Güncelleme yapan kullanıcıların güncellemeden sonra herhangi bir şikayetleri var mı diye araştırmak gerekir. OneUI 6 da pil ve animasyon sorunu vardı başlarda 6.1 ile düzeltirler. Bazen yeni bir şey yapacağız diye iyi olanı da bozuyorlar.
Genelde çoğu güncellemeden sonra bazı sorunlar ortaya çıkıyor. Daha sonra düzeltmeye çalışıyorlar. OneUI 7 gelince ortalığı yoklamak lazım şikayetleri görüp sorun değilse ondan sonra güncelleme yapmak daha mantıklı gibi.

Şu kadar beklemek gerekir diye süre vermek mantıklı değil. Güncelleme yapan kullanıcıların güncellemeden sonra herhangi bir şikayetleri var mı diye araştırmak gerekir. OneUI 6 da pil ve animasyon sorunu vardı başlarda 6.1 ile düzeltirler. Bazen yeni bir şey yapacağız diye iyi olanı da bozuyorlar.
Genelde çoğu güncellemeden sonra bazı sorunlar ortaya çıkıyor. Daha sonra düzeltmeye çalışıyorlar. OneUI 7 gelince ortalığı yoklamak lazım şikayetleri görüp sorun değilse ondan sonra güncelleme yapmak daha mantıklı gibi.
Ha tamamdır o zaman OneUI 7 gelsin bi bakalım durumlar ne ona göre güncelleme yapılır.

Dediğinizi yaptım şarjdan sonra kullandım bitene kadar durum bu sizce nasıl?

1000010121.webp

Hocam pil kullanımını son şarjdan bu yana seçip atabilir misiniz?
1000013435.webp

telefon kapalı iken şarjin gitmesi normal mi
Eğer ki pil tasarrufu modu açık değilse veya bununla alakalı olan ayarlar kapalıysa bir de hat takılıysa komple kapalı olduğunda dahi bir süre sonra şarjının gitmesi normal. Özellikle sinyal alışverişinden ötürü gidebiliyor şarjı. Açık olduğu zaman da eğer ki kablosuz cihazlar kullanılıyorsa onlar da pile etki edebilir.

Hocam şebeke 1 2 çekiyor
Şebeke konusu da kablosuz ağda önemli ancak daha çok mobil veride önemli. Hem cihazın mobil veri çekim gücü performansı kendinden belli hem de iyi çekmeyen bir yerde ikamet ediliyorsa bununla beraber pil ömrü iyice etkileniyordur. Ortalama 7-7.5 saat normal de denebilir, özellikle amiral segmentte bulunan cihazın markası, işlemcisi, pil ömrüne katkısından ötürü batarya kapasitesi belliyse. YouTube haricindeki sosyal medya platformları da sanırım görüntü kalitesindeki farklılıklardan ötürü aynı şekilde pil ömrünü etkiliyor. Bir süre daha kullanılabilir ancak iade veya garanti durumu şahsi kanaate kalmış.

Geri