Kılıf olarak spigen ürünlerini öneririm baya kaliteli ve sağlam ekran renk ayarlarından canlılığı fulle ve ekranın tadını çıkarO zaman forumun ilk samsung konusu da benden gelmiş olsun. Taze iphone 15 plus'dan S24 Ultra'ya geçmiş biri olarak önerilerinizi(aksesuar, özelleştirme, program vs. ) bekliyorum. Ayrıca düşünenler varsa soruları da cevaplamaya açığım![]()
Siz S24 Ultra kullanıcısı mısınız? Şimdiden iki tane S24 Ultra kullanıcı olduysa bir ara yavaştan telefon kullanıcı gruplarını açmak gerekKılıf olarak spigen ürünlerini öneririm baya kaliteli ve sağlam ekran renk ayarlarından canlılığı fulle ve ekranın tadını çıkar
3. olarak geldim. Discorddan ben TahaSiz S24 Ultra kullanıcısı mısınız? Şimdiden iki tane S24 Ultra kullanıcı olduysa bir ara yavaştan telefon kullanıcı gruplarını açmak gerek
Uygun fıyatlı ve sağlam ekran koruyucu önerin var mı? Kaç aydır dandik plastik jelatin gibi bir şey kullanıyorum bir yere taktırmaya üşendim.Kılıf olarak spigen ürünlerini öneririm baya kaliteli ve sağlam ekran renk ayarlarından canlılığı fulle ve ekranın tadını çıkar
Sanırım finelock uygulaması ile bazı şeyler çözülebiliyor ama kullanın kullanmayın diyemiyorumBu goodlock A serisinde çok kısıtlıymış gibime geliyo
Evet Bir Çoğu Özellik Yok Olsa Bile Yarım YamalakBu goodlock A serisinde çok kısıtlıymış gibime geliyo