Reklam Bannerı

s24 ultra vs iphone 15 pro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wruno00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wruno00

Yeni Başlayan
merhabalar maksimum 30 bin civarına video çekme konusunda alınabilecek en f/p cihazı bulmaya calısıyorum. sabit araç videoları ve fotografları çekecegim o yuzden kamerada sarsıntı engelleyici,sabitleme, gibi özellikler önemli benim için ekstra gimbal almamak için. profosyonel bir iş yapmayacagım kendi hesabım icin cekecegim. kameradan başka aradıgım özellik pil olabilir gerisi önemli degil. normalde android kullanan biriyim , apple ekosisteminede cok uzagım, almayıda dusunmezdim. xiaomi 14 ultra bakıyodum fakat yazılım kaynaklı sorunlar ve bu sarsıntı engelleyicinin çalışmaması nedeniyle hiç bulasmak istemedim. geriye s24 ultra ve iphone 15 pro kalıyor. ben 24 ultradan yanaydım ama bu instagrama yükleme yaparkenki kalite farkını herkes dile getiriyor ve kamera odaklı bakıncada iphone daha iyi oldugu söyleniyor. aslında ben bilgisayardan yükleme yapıyorum ama kalite farkı için telefona atıp ordan yüklerim artık. 14 pro max te olabilir, 16 proda olabilir bu cihazlar hakkında bilgisi olanlar artısı eksisi nedir , degermi bi yardımcı olabilirmi? butcem var ama dedigim gibi profosyonel bir iş yapmadıgım icin olabildigince f/p odaklı almak istiyorum. bu arada yurt dışı alacagım , 4+4 kullanacagım . simdiden zamanınızı ayırdıgınız icin tesekkur ederim

Bak kardeşim; arkadaşımda 15 pro var, bende ise s23 ultra (2 yıllık model). O bile kamera konusunda 15 proyu ezip geçiyor, kıyasladık. Ama 15 pro max hakkında bilmem. Ama eğer o 15 pro düz ise kesinlikle s24 ultra.

Geri