Reklam Bannerı

S24 vs S24 Plus - Batarya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esattx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    s24

esattx

Keşifçi
Merhabalar,
S24 Kompakt bir cihaz oluşunu çok seviyorum. Ekran piksel noktasinda QHD veya HD ile de bir sorunum yok.
S24 Plus'un ise Bataryasi 4900, s24 4000mah.

Batarya çok önemli gün icerisinde wifi ve mobil veri karışık 6 saat ekran suresinde sıkıntı çıkarmasını istemiyorum. Bu telefonlari kullanan arkadaslar batarya performanslarindan bahsedebilirler mi ?

s10e batarya sorunundan dolayi xiaomi 14e geçtim batarya yönünden on numara bir cihaz ama yazilimsal olarak samsung harici bir cihaz asla kullanmak ve denemek dahi istemiyorum artık. s24 veya s24 plus düşünüyorum. S25 de batarya da iyilesmede olabilir bilmiyorum.
GSM Arena test sonuclari benzer gibi diyor anlayamadim. Farklı yerlerse performans sonuçları cok aradim ama tam elle tutulur güven veren yerler bulamadim.Tesekkurler..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-01-18-23-57-278_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-12-01-18-23-57-278_com.android.chrome.webp
    195.3 KB · Görüntüleme: 22
Merhabalar,
S24 Kompakt bir cihaz oluşunu çok seviyorum. Ekran piksel noktasinda QHD veya HD ile de bir sorunum yok.
S24 Plus'un ise Bataryasi 4900, s24 4000mah.

Batarya çok önemli gün icerisinde wifi ve mobil veri karışık 6 saat ekran suresinde sıkıntı çıkarmasını istemiyorum. Bu telefonlari kullanan arkadaslar batarya performanslarindan bahsedebilirler mi ?

s10e batarya sorunundan dolayi xiaomi 14e geçtim batarya yönünden on numara bir cihaz ama yazilimsal olarak samsung harici bir cihaz asla kullanmak ve denemek dahi istemiyorum artık. s24 veya s24 plus düşünüyorum. S25 de batarya da iyilesmede olabilir bilmiyorum.
GSM Arena test sonuclari benzer gibi diyor anlayamadim. Farklı yerlerse performans sonuçları cok aradim ama tam elle tutulur güven veren yerler bulamadim.Tesekkurler..
Arada 900mah gibi ciddi bir fark var.Pil ve ekran büyüklüğü için S24 plus almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

hocam piyasada s23 plus arıyorum da yok sanırım. s24 plus nasıl tavsiye eder misin kısa zamanda telefon alacağım. s24 plus ya da s23 düşünüyorum.
Aylardır s24 plus kullanıyorum. Her şeyini çok beğendim. Elestircek bir sey bulamıyorum. Belki dusuk butçe bir telefondan geçiş yaptığımdandır.

Geri