Reklam Bannerı

S25 Ultra vs iPhone 16 pro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AliCann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliCann

Yeni Başlayan
Herkese iyi günler sizce bu iki telefondan hangisi daha mantıklı olur kullanım amacım sosyal medya(YouTube insta...) ve günde 1 saat felan pes- pubg hangisi daha mantıklı olur şuan kullandığım telefon Huawei p40 lite yorumlarınızı bekliyorum

Boyutuna göre tercihini yap bence. Arada bayağı boyut farkı var. Onun dışında çok farkları olduğunu düşünmüyorum. iPhone 16 proya fazladan para vermezdim aralarında çok fark olmasa bile.

Herkese iyi günler sizce bu iki telefondan hangisi daha mantıklı olur kullanım amacım sosyal medya(YouTube insta...) ve günde 1 saat felan pes- pubg hangisi daha mantıklı olur şuan kullandığım telefon Huawei p40 lite yorumlarınızı bekliyorum
İPhone 16 pro almanı tavsiye ederim.

Hangisini aldığının hiçbir önemi yok.

En önemli konu boyut ve işletim sistemini seçmek.
Bunları seç karar kolaylaşır.

Ben S25 Ultra alırdım çünkü Android'i daha çok tercih ediyorum en az onun kadar da büyük ekranı tercih ediyorum. Aslında bu iki cihaz arasında başka detaylar da var ama can alıcı noktalar bunlar.

herkese yorumu için teşekkür ederim şey soracaktım ikiside günlük kullanımda çok rahat günü bitirir mı ben öğlen saat 1 gibi okuldan geliyorum şarjım 90 ile başlasam saat akşam 10 a kadar felan rahat götürür mü ha derseniz ne yaptığına bağlı 3 saat youtube 1 saat insta 1 saat pubg felan felan ben şahsen ios denemek istiyorum ama şarj nasıl gidiyor hızlı bitiyo diyenler var kafamı karıştırdı bide ben kompakt cihazlari daha çok seviyorum çünkü tek elle kullanım ve taşıması daha kolay

Son düzenleme:
herkese yorumu için teşekkür ederim şey soracaktım ikiside günlük kullanımda çok rahat günü bitirir mı ben öğlen saat 1 gibi okuldan geliyorum şarjım 90 ile başlasam saat akşam 10 a kadar felan rahat götürür mü ha derseniz ne yaptığına bağlı 3 saat youtube 1 saat insta 1 saat pubg felan felan ben şahsen ios denemek istiyorum ama şarj nasıl gidiyor hızlı bitiyo diyenler var kafamı karıştırdı bide ben kompakt cihazlari daha çok seviyorum çünkü tek elle kullanım ve taşıması daha kolay
Kendi kullandığım 15 pro pili bir günü rahat çıkartıyor.15 pro nun pili günü çıkartabiliyorsa 16 pro nun pilde üzme gibi bir ihtimali yok.

İşletim sistemleri farklı hocam işletim sistemi seçince cevaba gidiyorsun zaten

Bahsetiğin cihazların hepsini kullandım şu iki ay içerisinde ve halada kullanmaktayım. Benim tercihim İphone 16 pro max olurdu ikinci elde değerinin düşmemesi için. Fakat şuan Samsung S25 Ultra kullanmaktayım, ikiside birbirinden iyi cihazlar.

Geri