Reklam Bannerı

S25 Ultra vs S24 Ultra

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Kağıt üstünde hiç değişiklik olmadığını biliyoruz, bakalım kullanımda ne kadar değişiklik var. Başlangıç olarak ben S24 Ultranın tasarımını daha iyi buluyorum

1737580203951.webp

1737580369863.webp

çok eleştiri aldı fakat ben beğendim 16 Pro’dan geçer miyim emin değilim samsung’un işlevsel arayüzünü kullanım zevkini özledim ama iPhone’un da kendine has bir albenisi var. hemen balıklama atlamayı düşünmüyorum biraz zaman geçsin yd fiyatları ucuzlayınca ikinci cihaz olarak S25 U alabilirim. güzel cihaz.

Önemli bir fark; çoğu testte s24 ultranın 45w şarj cihazı ile 1.10 saatte şarj olduğunu görüyordum. S25 ultranın testine baktım aynı kanalda 57 dakikada şarj oldu. Her ne kadar fazla olsa da en azından katlanılabilir bir değer olmuş 1 saatin altında şarj oluyor olması

1737710090842.webp

25w testi ama eskiden böyle değildi daha hızlı oluyordu 25w ile

1737802657686.webp

Son düzenleme:
Sıra pil farkına geldi. Batarya artmadığı halde arada belirli bir fark var. Attığım süreler 4G testi yani wifi değil. İçinde video kaydı, instagram canlı yayın, twitter sesli gibi zorlayıcı işlemler bulunuyor; pil süresini öyle değerlendirmek lazım. Wifide daha çok gidecektir. 45 dakika yani %11-12 fark var arada.

1737710299143.webp
1737710429107.webp

Keskinlik biraz azaltılmış gibi geldi bana. Bir de zoomda aşırı yapay zeka eklenmiş çok detay olan yerlerde yanlış sonuçlar verebilir. Geniş açı kamerası daha iyi zaten ondan bahsetmeye gerek yok. Yıkama gibi bişey varmış S24 ultrada o azalmış gece modunda özellikle. Çok minimal değişiklikler açıkçası

Geliştirme yok gibi gözüküyor ama aslında biraz da olsa var.
Fiyatın artacağını düşünmüştüm aslında ama sanırsam Avrupa ülkelerinde bu yapılmış zam.
Türkiye'ye gelirsek yine çok para ama S25 Ultra için güzel çalışılmış gibi duruyor.
Fiyatlar:
S25 45K
S25+ 55K
S25 Ultra 75K'ya kadar düşeceğini düşünüyorum birkaç ay geçtikten sonra.

Sonunda mecburen doğru düzgün bir soğutma kullanmak zorunda kalmışlar işlemcinin gücü yüzünden, daha iyi ısı dağılımı var

1738303523869.webp

Keskinlik biraz azaltılmış gibi geldi bana. Bir de zoomda aşırı yapay zeka eklenmiş çok detay olan yerlerde yanlış sonuçlar verebilir. Geniş açı kamerası daha iyi zaten ondan bahsetmeye gerek yok. Yıkama gibi bişey varmış S24 ultrada o azalmış gece modunda özellikle. Çok minimal değişiklikler açıkçası

Şu firma kamerada abartılı renkler sunmaktan vazgeçmiyor.Her seride aynı saçmalık.Vivo X200 pro kamerasının yanında bu kamera çok sıradan duruyor.

Başka telefonlar da var ama özellikle s24 ile s25 farkına dikkat çekmek için attım. Arada 1 saat bile fark yok, batarya eğer 6000 olsaydı telefon incelmek yerine %30'luk bir fark görebilirdik. Vivo X200 Pro mtk 9400 ve 6000mah ile birlikte diğer tüm telefonlara fark atmış, onu da bahsetmeden geçemeyeceğim

1738404352934.webp

Çoğu kişi köşeli olmasından şikayetçiydi zaten o yüzden değiştirdiler. Kişiden kişiye değiştiği için göze güzel gelme meselesi, her türlü telefon beğenilebilir
Köşe abartılıyor bence. Şuan hiç etkilemiyor beni. Kalemli Amiral Gemisi Samsung dediğin telefon köşesiz olmaz be 📱

Köşe abartılıyor bence. Şuan hiç etkilemiyor beni. Kalemli Amiral Gemisi Samsung dediğin telefon köşesiz olmaz be 📱
Bizim zamanımızda oluyordu (eski note 5 kullanıcısı). Şaka bir yana sert tasarım hatları gerçekten çok erkeksi gözüküyor, yani iyi

Geri