Reklam Bannerı

Sahip Olduğunuz İlk Telefon Neydi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Keymey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Keymey

Usta Yardımcı
Yönetici
Benim Concorde diye dokunmatik bir telefondu. Tabi dokunmatiği düzgün çalışmıyordu bastırınca falan algılıyordu ama ekranı büyük olması bile çok farklıydı o zaman.

Sahip olduğum ilk teknolojik aletim Galaxy Tab 2'iydi(3 yıl kullandım sonra telefonuma geçince bıraktım diyebilirim)
İlk Telefonum ise çakma hissinde olan LG G3'tü 4-5 ay sonra bozuldu. Ekran boyutu o kadar büyük ki cebime girmedi bildiğin:)

Sahip olduğum ilk teknolojik aletim Galaxy Tab 2'iydi(3 yıl kullandım sonra telefonuma geçince bıraktım diyebilirim)
İlk Telefonum ise çakma hissinde olan LG G3'tü 4-5 ay sonra bozuldu. Ekran boyutu o kadar büyük ki cebime girmedi bildiğin:)
LG G3 çakma olmasa da 4-5 ay sonra ana kart yakıp bozuluyordu zaten

S3-mini idi hatta ablam kullanmıştı bi 3 4 yıl falan üstüne ben de o kadar kullanmıştım arayüz o kadar hantaldı ki custom rom can suyu olmuştu ondan sonra bi 2 yıl daha kullanmıştım

Adını hatırlamadığım Samsungun hem kalemli hemde tuşlu çalışan bir telefonuydu. Ondan sonrada bir tane daha tuşlu Samsung vardı. Onda hep asphalt oynardım. Hatırladığım ilk model ise Samsung Galaxy Ace GT-S5830i idi.

Bende adını hatırlamıyorum fakat Samsung'un eski modelleriydi. IR sensörü olduğu için televizyonları, klimaları vb kapatıp açabiliyordum. Bataryası da çıkıyordu şimdikilerde de keşke olsa. 2 Batarya ile gezip bitince diğerine geçiyordum gün içinde.

Nokia ExpressMusic 5610 Ah be :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-12-06 001834.webp
    Ekran görüntüsü 2024-12-06 001834.webp
    9.9 KB · Görüntüleme: 15
Geri